Haii
Lássuk a mai napot bővebben nézőpontom szerint...
Bemelegítésnek miután Gr3ddy megrémített (erről később) találkozhattunk a "hídon" a szerepjátékot játszó fakardos fiatalokkal akik már 10 ! éve űzik ezt az outdoor sportot és épp a híd elfoglalásáért folytatott csata kellős közepébe csöppentünk bele. Jó móka volt nézni !

Tovább haladva a híd után a Cross-domb közepe felé találkozhattunk Robin-Hood és lelkes csapatával akik bőszen gyakorolták az íjjazás fortélyait bár reméltük nem mi leszünk a rőt vadak...
Róluk képem nincs de örök emlék az izgalom hogy el ne tévesszék az irányzékot...
Ezen bevezetők után már úgy éreztem rossz napunk nem lehet !
Teljes mértékben igaza van annak aki azt mondja remek napot zártunk de sajnos én csak azt mondhatom : zártatok....

Tréfát félretéve, nem sokat tudtak a családapák autózni még úgy sem hogy én 2 autóval mentem a helyszínre (végre) de úgy fest kevés lesz, a lányok lebugázták mindkettőt, de az az örömautózás amit láthattunk ma a gyerekek részéről kárpótolja hiányunkat. Részemről igazi családi és inkább gyereknapszerű kis évadzáró autózást tudhatunk magunk mögött.Igaz kevésszer akadt táv a kezembe de azt a keveset is igyekeztem jól kihasználni.
Természetesen a köszönöm jár Krisztának a forró teáért amivel a gyerekekre gondolt és Cidu mesternek a KV-töltött balhéért ami jobb volt mint valaha !

Nos kicsit szakmaibb oldalról megközelítve, rögtönzött sokkapus és széles kialakítású inkább öröm pálya megszokott és furfangos útvonallal de egy élvezhető kis szakasz sikeredett mindeni örömére. Mivel annyit autózunk tálé-csóré, ezért gondoltuk most rakunk ki kapupárokat legyen valami irány mert a múltkori 20 Km-betett rendesen és nagyon elkalandozni sem szerettem volna messzire...
Autók oldaláról sikeresen összetaknyoltam éjjel hirtelen az XJ-t ami igaz a verseny kerekekkel de remekül muzsikált mind a leányom mind az én vagy más kezei közt. Ami azért meglepőnek mondható a termetet és a súlyt (kaszni) véve alapul de kellemes csalódás volt ! Remek autó lesz ez igaz nem versenyre de örömködni akár ott is van helye. Ím egy Hard Body XJ-Wagon !! Már nem bánom megmaradt remek kis autót tuningolunk belőle !!

Cidu végre elkészült az idei nagy munkával és az év eleje óta készülő titkos projekt végre napvilágot látott ! Nos igen ez egy snorker by Cidu ! Nagyon szép és legalább körültekintően nem kapkodva készült.

Tekintve az elmondott terveket amik a kis pajesszal fognak történni egy nagyon faxa kis tálé cucc és végre nem a tömeg pajesz lesz megalkotva (Gondolok itt a beállítottságra és a designra ! ) Reméljük mihamarébb alakul is az elmondott tervek alapján ! Várjuk !

Gr3ddy hozta a G-made-t jó volt látni ismét egy rendes dögöt és remélhetőleg mihamarabb megjön az alkatrész és a következő talin már tálé 1,9. Kissé betette az izgalmakat frontba rongyolt fentről lefelé a hál isten később elrakott monster valamivel a még táskában figyelő hotrod-om ellen és szerencsémre a lexanja szertehullott én megúsztam az üzemi balesetet egy rács elem hiánnyal. Javítjuk nem vészes de sok sörbe fog kerülni

Zsoltról megen nincs mit mondjak...THX a távot, hogy ismét ott volt a család és jól érezték magukat a csajok megint !

Áhim keveset és azt is láthatóan nem nagy hévvel autózott, jobbulást és mielőbbi gyógyulást a reméljük csak átmeneti rosszullét után ! Remekül feszít a felni a verdán remélem meg is tapad a ragasztás amit kiötlöttünk és sokáig ilyen szép marad !

Patent ? Hát ő meg a zújj axi az egy külön fejezet még agyalok mit is sírjak erről a párosról
Addig is üdv a én és köszönjük a mai napot mindenkinek !