Valóban dicséretesen néz ki a TF2, grat hozzá. No és persze az scx sem lesz rossz. A tengelytáv rövidítés nem biztos, h hátrányként fog jelentkezni ... ja, a kuplungot átnézted? Azt ne feledd el
Várjuk a részleteket a saját topikodban, mert tényleg megérdemelnek minimum 1-et.
hello Mindenki! újabb kérdésem lenne: - egyrészt az axial honlapján megjelent a jeep rubicon kit verzióban - és ebből kiindulva lenne az egyszerű kérdés hogy a gyári dobozok is belülről festett technikásak? - illetve láttam néhány elvetemült példát ahol kintről fújták a kasznit... előny-hátrány? - saját kezű festés tartóssága milyen? években kilehet fejezni? további szép napot!
Az én Cherokee-m is kívülről van fújva, illetve kívülről is, de a belső fújás csak a géptetőn illetve a bal első sárvédőn jelenik meg.
Kapott már néhány karcot - egy nyarat végighasználtam -, meg párszor már nem csak a görgők találkoztak a talajjal, de egyenlőre elvárásokon felül tart a külső fújás - pedig arra számítottam, h majd milyen szép szkél karcok lesznek rajta...
hi All! a lenti vidión látható szép, lassú mászásért a lassú motor "csak" a felelős vagy ebben szerepe van a sebesség szabályzónak is? (nem találok általános leírásokat, ilyen alap kérdésekben (
Hi Csolee A lassú mászásban nagyobb szerepe van a szabályzónak, mint a motornak. Egy 35 körös mocival, nomeg 3cellával is lehet ilyen szép lassan haladni, csak kell egy okos szabi hozzá. Erre a célra tökéletes pl az axial ae-2 szabályzója. Mindamellett ha érzékeim nem csalnak, ez egy lassított videó.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
köszi a választ! de miből lehet tudni hogy egy szabályzó valójában mit is tud? paraméterei erre nem biztos hogy választ adnak az embernek... (vagy az ember megnézni az árát és már ki is derült a képessége? ) további szép napot!
Egyet értek Leoval, mind a motor, mind a szabi, de még az áttételezés is fontos szerepet játszik a lassú mászásban. Mindamellett jelen videónál a szerkesztő progi is hatalmas szerepet kapott
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.