köszi a lehetőséget ismét

jó volt. Nagyon is jó

Pályák jók, idő jó, csapat ( Brumca és Alex) oké. Csapatmunka nem annyira oké
Szóval tök jó volt ... de nem eredményes, viszont hasznos nap

sokat tanultam, és fejlődtem fejben probléma megoldásban. Pl.: rájöttem hogy akit rendre nyúzunk húzunk az biztos jobban végez mint én aki segít, ergo legközelebb hagyom had küzdjön kicsit többet

… na viccet félre, pályák szuperek voltak , csapatban menni nem könnyű , EZ ÚJ KIHÍVÁS , ami mindig jó, és még q sokat kell erről tanulni …
... én nem akartam az első verseny után kommentelni az új versenykiírásról, adtam neki még egy versennyi időt …
Nem a rendszer a rossz, nekem fekszik kevésbé ez a csapatos buli.

Szrtm nem (akkora) poén rángatni a 4-5kg -s csapattársakat egy 2,2kg autóval, és az sem hogy 2-3 percet várok hogy mikor mehetünk tovább újabb 40cm -t, amíg a köv. csiki-csukit meg kell csinálni

nekem ez ütemtelenné teszi a versenyt és koncentráció vesztéshez vezet. Nem akarom összehasonlítani a tavalyi egyéni versengéssel, nem lenne fair. Az biztos hogy tanulni többet lehet itt, hiszen így vagy úgy de min. 5 autót látok +1 a sajátom. Amit érzek az az hogy nem a trial -ról tanulok többet, hanem valami off road szemléletről, csakhogy ott nem a kapukkal kellene küzdeni, hanem talán inkább a tájjal

... De a másik oldala , amit el kell tudni engedni, mert HOBBY

az az hogy volt aki 150p -val csapat második lett, én meg csapat 7. szintén 150p -val ... de örülök ennek a 7. helynek is, hisz rajtan kívül csak két ilyen legény volt a mezőnyben aki ezt elmondhatja

Jól éreztük magunkat, és ez a lényeg, a többit meg kijavítjuk legközelebb

(valszeg autó váltás lesz, mert bár jó a Barrage , de erre a húzás nyúzásre ott a Vaterra K10)