Regisztráció    Belépés    Fórum    Keresés    GyIK

Fórum kezdőlap » Versenyek- Bajnokságok » Lezajlott bajnokságok » 2013-ban futott versenyek

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 88 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 7:22 pm 
Sziklamászó

Google fordító erre képes, holnap próbálok finomítani rajta. :roll:

https://docs.google.com/open?id=0B5bG_IuGk-v0U2JJNjhJSng2ZUU

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 7:30 pm 

Madman740 írta:
- kerék átmérő max 105 mm
- gumi kilógás max 5 mm ( ??? )
- a lexán kaszniknál a kerék átmérő max 100 mm

- méretarány: 1/8 -tól 1/12-ig

Nos én említettem közöljük de aszonták amig nem döntitek el akartok e jönni addig minek....
(Bár én sem vagyok jelenleg a biztos megyek felsorolt névsorban látható, rajtam kívülálló okokból attól még lehet kerékpárral elmegyek egyedül párizsiig ja nem a bécsi szeletig..:lol: :lol: :lol: )

Viszont úgy fest csak lenne értelme ezzel a költségekkel és a témakört felvető összes ponttal foglalkozni még mielőtt csöcsre fut a dolog. Független a szavazástól !

Én Szavaztam a " Menjünk De Magyar verseny Magyar honban ! ! ! " szerű pontra... (még mielőtt)

Visszatérve az Ausztriai futamra
Mikor megkerestek azzal fordultak a Magyar Rctársadalom felé hogy vegyünk részt a verseny rendezvényük (eiken) akár oda vissza.
Viszont ha indulni akarsz olyan értékelhető autóval a versenyükön amire meginvitáltak szélesíteni kell a mi szabályzatainkhoz képest, gumikat cserélni és méret arányosítani...És ez a hazai mezőnyben nem 1-2 autót érint tudjuk.

Egy arányosított stirol kasznimon nem látom életszerűségét átragasztani szélesebbre Bár 1/2 nap alatt megoldom fényezve tudjuk... Viszont másnak nincs ilyen lehetősége ugye !! és mint közösség ez is szem előtt kell tartsuk. Ja a versengős Gummám is 109-es a törött anszmann meg 108mm...
Viszont ha elloholsz annyi kilométert és csak úgy mész mint nálunk a lego autósok az nagyon baráti és ha tele vagyunk dellával biztosan űber Kúl de megint más szemléletből tekinti az ember a mennék én is szavazatot. Itt már ugye érinti a szavazást mert ha utólag tudod ezeket meg lehet változik a vélemény.
Én ha mennék vagy a szabályzaton egyeztetünk vagy alávetem magam és a járművemet az ő szabályaiknak amely számomra elgondolkodtató... független attól hogy csóringer vagyok...Költségekkel jár az autó részéről így ha a versenyben menni akarok tudni kell mennyibe fog az kerülni pluszba attól független hogy kibiciklizek.

Továbbá a jelen építések tekintetében ha nálunk nincs is szabályozva kieshet pár új projekt a méretarány végett.... :lol: :lol: :lol: Ezt pedig annyira sajnálnám :lol: :lol: :lol:

Szal én mint Latya ! ! Támogatnám a bővebb információéhség kielégítését (Viszont lehet ehhez nincs elég pontom a hierarchián.....)
és egy olyan kompromisszumos közös versengés szerűt az Ausztriai Rc társakkal, ahol mindkét Ország autói indulhatnak faragás és plusz technikai költségek nélkül (ez lehet akár egy a futamoktól független rendezvény) Így egyik oldal sem kerül sem anyagi vagy technikai háttérbe a másik csapattal szemben...
Kompromisszum kell ha tömeges bartelezést akarunk !!

Természetesen rettenetesen örültem a megkeresésnek és azonnal vette a kontaktot a csapat az Ausztriai Rc-sekkel (név szerint Daniel Siegl úrral) aki meginvitált a kinti futamra.
Örülünk az Europai nemzetközi megmérettetések valószínűnek tartom ezáltal megindult fejlődésének de sok a nyitott kérdés amire még meg kell keressük mi magunk a választ a saját házunk táján

Természetesen ez minden csak : Szerintem
és lehet ismét elment az eszem...de hát...ilyen vagyok :lol: :lol: :lol:
ha valakinek valami nem tixta kérdezzen mert erre van a fórum
Madman-nek meg köszönöm a fordítást érdeklődést és segítséget

Üdv a én

Custom Builder
__________________________________________________________________________________
Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ;
JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ;
JeeP Lower Forty ;scx hot-rod

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 7:56 pm 
Sziklamászó

Osztom Latya véleményét, jóságos a kezdeményezés az "EU-s" RC Trial felé!
De valóban a Mi, és az Ő szabályzatuk autó téren több fontos tényezőben eltér. A leglényegesebb a gumi méret és a kilógás oldalra a kaszni alól. :roll:

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 8:21 pm 
Off-road Mester

Hi All
Megpróbálunk felhajtani fotókat és egyéb infókat osztrák barátainkról.
A méretarány, mintmár annyiszor elmondtam, elég rizikós dolog és nem is tudom hogy mihez mérten kell vagy nem egy autónak 1:10. 1:12 vagy bármi másnak lennie.
Jelen pillanatban tán egyedüliként a 6x6-om az ami 1:10-es. (már legalábbis berkeinken belül)

Itt egy videó tán róluk:

Én személy szerint azt gondolom, hogy mivel nem indulunk a teljes bajnokságban biztos találnánk valami köztes megoldást, hogy ne kelljen autó átépítés ügyileg plusz költségbe vernünk magunkat.
Ha meg mégis gond pl a gumi, akkor mindenki az én vagy Pege 96-100mm-es gumijával indul. ;) :lol:

Na ötleteljünk tovább.
Üdv: Leo

- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 8:44 pm 
Csirke

Sziasztok!

Az Ausztriai szabályzattal kapcsolatban:
Nem akarok okoskodni, de szerintem csak a "Street" kategóriában van olyan szigorú gumiméret és kasztni alól kilógás megkötés. Lentebb, a pontozásnál már:
gumi> 110mm-10Pkt. / <100mm 10Pkt. / <90mm 15pts.
Szerintem csak büntetőpont jár a nyagyobb gumiméretért.

Azt írja, hogy aki nem fér bele a "Street"-be az autómatikusan az "Ultimate Offroad"-ba kerül.
Ha van kérdés, szívesen fordítgatok még.
Üdv.

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 8:47 pm 
Off-road Mester

Szia Szmisa!
Nagyjából én is ezt sillabizáltam ki belőle. Ha érzel affinitást rá, az egész szabályzat jöhet! ;)
Nagy szivességet tennél vele.

Üdv: Leo

Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 8:51 pm 
Bója kerülgető

Na kérem!

+néztem a klippet, ez most verseny volt, vagy csak autókáztak? Az a piros pólós hölgy bíró volt?
Építés ügyileg nem eresztették el magukat, vagy csak mi "lihegjük" túl az autó építést? :?: :?:
Sok gyári axi volt, vagy minimális módosítással. Van verseny szabályzatuk vagy ilyesmi? Mit lehet Róluk
tudni?

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 8:58 pm 
Off-road Mester

Madman740 írta:
A szabályzatukat innen lehet letölteni, de sajna csak németül van fönt:
http://www.rccrawler.at/forum/download/file.php?id=8457

Hi
Az előző oldalakat is tessék elolvasni! ;)
A videó csak egy játszós hétvégén készült, mint a címe is elárulja. :roll:
Csókolom: Leo

Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 9:04 pm 
Bója kerülgető

Na kérem!
Köszi előbb írtam mint olvastam :oops: . Akkor most mit, és hogyan autóépítés, és gumi ügyben?

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. jan. 05, 2013 9:19 pm 
Csirke

A fontosabb részeket megpróbálom lefordítani, de ne számítsatok profi fordításra...

Vissza a tetejére 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 88 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Következő

Fórum kezdőlap » Versenyek- Bajnokságok » Lezajlott bajnokságok » 2013-ban futott versenyek