Halipapi
Lássuk az elmúlt 48 órát tömören...
1 teljes éjszaka agyalás..ismét egy tengelytáv egy adott nyomtávval és egy kiválasztott kaszni...nos minden akart sikerülni csak a méretarány nem.....de pár sör egy nap pihenő és megint pár sör megoldotta a problémát
Szerelőlap mert ezt anélkül nem tudom elképzelni, majd bordák, oldallap, eleje, tat és legalább látom merre mennék

Végre nem a séma rács, felüdítő a sok vágás közepette
Új-hullámos a karosszéria így van ám rajta minta, de szűkített küszöb szűkített tető, szűkített eleje szűkített plató
nos nem egy egyszerű azért ez sem....
Platót kb rendbetettem lámpa kilincs meg finomítás még kell rá de alakul, kilincsektől lefelé kaszni majdnem 100% így ott sem kell már agyaljak.
Sárvédő nincs az ívek közepe ér a kerekek közepéig így megmarad a Cherokee tekintélyt parancsoló mérete és mégsem lesz 29cm széles a cucc. Jó nem egy 145mm odavágós Tuning Triál de tudjuk : nem mindég a méret számít....
Kis mennyezet indulás és nézegethető hogy mi merre a mai nap
Reményeim szerint maholnap bevégzem a kasznit és jövőhét mehet a fényezés a lámpákkal
Tulajdonosnak két dolog :
-Milyen színű legyen ?
-Lökhárítót nem vágok rá !! azt bizony fémből kell megcsinálni nincs apelláta mert azért hogy letörjön az első meneten nincs értelme szerintem de megbeszéljük
Hirtelen kb mára
Üdv Szép papot
L Atya