Szerző |
Üzenet |
BadRobee
|
Elküldve: szer. feb. 26, 2014 7:11 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Üdv autó építők!! Tavaly tulajdonomban volt Gotlich kolléga CC01-ből épített Star 266-osa. Nos én agyonix ezt eladtam ,mondván nekem ez nem jön be.TÉVEDTEM. Oszt volt egy alvázam és nekiestem,hogy akkor most majd én,megcsinálom. Kellett 2 hét mire ,minden infót és méretet,rajzot előkevertem,de úgy néz ki hogy meg van minden infó ahhoz hogy elkészítsem. Az alap egy CC01 alváz,elég erőteljesen kikönnyítve, 2 szál "U" prifil közé beépítve. Hátsó merev híd linkeskedve az alvázon,szervó az alvázon,kormányzás a féltengelyek előtt. RC4wd-s áttételház,HK-s szervó,RC4wd-s Flashpoint gumik,Tamiya felniken. Első rész kipipálva. Majd nekiestem a rajzoknak és kezdőként úgy láttam célszerűnek hogy a fülkét először kemény 2mm-es kartonból ragasztgatom össze.Miután ez meg lett nekiálltam és stirolból kivágta az elemeket. Jelenleg itt tartok. Folyamatosan készülget.A szín,felépítmény,kiegészítők menet közben lépnek majd csak be a tervbe.
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: szer. feb. 26, 2014 8:44 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Csak ügyesen, eddig jó! Annó nekem is volt egy ilyen "kikönnyített" XC-m 
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: csüt. feb. 27, 2014 7:58 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: kedd márc. 25, 2014 7:54 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Egy kicsit ismét haladtam. Felkerült a Star felirat!de hogy rohadjon meg.... ááááá, elég kicsi és nekem nincsenek mini ujjaim.Bár azóta nem nagy a körmöm és nincsenek bőrkeményedéseim a kezemen. Nekiláttam a platónak is:Alsó léckeret,ezen hosszában fenyőlécek. Az oldalai szintén fenyő lécekből.Találtam hozzá zsanérokat igaz nem teljesen scale,de legalább fém. Most itt tartok. 
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: kedd ápr. 15, 2014 8:22 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Nos ismét serénykedtem. Belekerült a padlólemez,ez már csak azért is jó,mert ezen fekszik fel az alvázra. Belső sárvédőívek,na ezzel meggyűlt a bajom,de ha majd többet kell csinálni,biztos szebb lesz. Szeretnék komplett belteret,de a neten nem találok belső képet a gépről. Készülget a lökhárító is.És haladtam a platóval is 1 kicsit. Üdv:BadRobee.
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd ápr. 15, 2014 8:42 pm |
|
|
Halipapi Halad ez a tuti felé csak türelmesen kitartóan ahogy eddig a star 266 ra én sem lele semmit ezt a más néven nem hívta a gyártó ? esetleg egy átkeresztelt névvel (valami gyári megnevezés) hátha könnyebben találsz Vagy megnézed melyik járműparkban van ilyen vagy eladó esetleg..és elmész körbefotózni az még élményben sem lenne rossz. Mond azt megvenné a papád de kell neki sok fénykép csak nem tudott eljönni téged küldött... Csepel d452 az találtam...  Üdv L
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: csüt. ápr. 17, 2014 7:35 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Köszönöm Latya a biztatást,rám is fér!! Valószínű ezen a vonalon fogok keresgélni én is,de ha nem jutok előrébb akkor marad pl. ez a műszerfal.
Én itt szoktam kutakodni alaprajzok és méretek miatt.
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: csüt. ápr. 17, 2014 7:35 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: vas. máj. 11, 2014 8:01 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: hétf. máj. 12, 2014 1:18 pm |
|
|
Halipapi Nos megy ez. Remek darab lesz, tetszik a retrós fotel. Minél több ki kütyü kerül rá annál jobban egyben lesz és legyen rajta mit nézni persze Hajrá ott lesz ez !
Üdv L
|
|
 |
|
 |
|