Szerző |
Üzenet |
pege
|
Elküldve: csüt. ápr. 19, 2012 2:24 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Sziasztok! Végülis úgy hozta az élet, hogy hozzá jutottam az RC4WD Trailfinder 2-es bódéjához! Tegnap kicsomagolódott a csomag, Leo bácsi hozzálátott az alváz összepakolásához, én meg magamhoz ragadtam a kasztnit és szomorúan elindultam dolgozni. Este 11kor amikor hazaértem, hozzáfogtam összerakni. Könnyű, gyors és egyszerű munka volt. Szép kidolgozás külsőre full Tamiya (valószínüleg az is az alapja), kivéve a mély platót! Egy kicsit gyönyörködtem a "nyers" kasztiban és elmélkedtem, hogy milyen design-t is kapjon, aztán nekiálltam az alváz kérdésnek! A Bilux-ot választottam, bódé, csőváz lekap, nem volt nehéz, mert 10 csavar fogta oda az alvázhoz az egészet. Hátsó rugótornyok leficcentek, mert ugye a mély plató!!!!! Kiugrottak a beülős gátlók, bekerültek a gyári axi gátlók. Előre rugókkal, hátra rugó nélkül a létravázra fogatva. Konyhapulton a mozgása nem rossz, de majd kiderül. Hátra van még a kasztni felfogatás, aztán mehet rá a festés, kiegészítők. És tesztelgetés, mert a következő versenyre szeretnék ezzel menni! Kis képes ízelítő, bocsánat a telefonos képek miatt:   http://rcpilot.hu/gall/auto/893/2012041931717/mojave.htmlHolnap remélem haladok megint!
_________________ "Buff neki, azt karist!"
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: csüt. ápr. 19, 2012 6:29 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Nagyon jó lesz!
Várjuk a fejleményeket! Ez,vagy valami kisebb kerék lesz alatta?
Gergő
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: csüt. ápr. 19, 2012 9:42 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Ennél jóval kisebb kerék fog alá kerülni!
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: hétf. ápr. 30, 2012 6:38 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Sziasztok! Kis ünnep, kis haladás! Sikerült lefesteni és működő képessé tenni a paripát. Rövid gondolkodás után ( kb. 20 perc a festékboltban, a festékszórók elött állva ) meglett a szin: egy jó tejes kávé mellett döntöttem. Egész jónak tünik a mozgása, majd éles bevetésen kiderül, mit is mutat.    Pár kép még: http://rcpilot.hu/gall/auto/893/2012041931717/mojave.htmlÜdv. Pege
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: hétf. ápr. 30, 2012 6:54 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Nagyon szép lett! Kedvenc kép: A képet az RcPilot.hu tárolja.Milyen festékkel fújtad? Kaszni felfogatást hogyan oldottad meg? Gergő
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: hétf. ápr. 30, 2012 6:58 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Hali!
Belton Molotow Premium a festék neve, nagyon jól lehet vele fújni. Nem ködöl annyira mint a többi spray, nehezen folyik meg, akár télen is lehet vele fújni, és nagyon sok szín van.
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: kedd máj. 01, 2012 11:32 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Bocsi, a kasztnifelfogatást nem válaszoltam meg. A bódénál lévő gyári 4 csavarral van felfogatva egy konzolra, hátul pedig a gyári helyen egy kasztnitartó sasszeggel!
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: kedd máj. 01, 2012 8:09 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Na megvolt az első éles teszt! Nagyon jól sikerült. Ma megkapta a végleges gumijait, egy szett Dirt Grabber-t Napalm kollégától! Szerintem ez a nyerő:   
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: szer. máj. 16, 2012 2:36 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Sziasztok! Megvolt a kis Mojave első komolyabb tesztje, és remekül vizsgázott. Sikerült vele megszorongatni Radzsbi kollégát, a vasárnapi versenyen. A súlypontja nagyon jó lett, habár még egy deka súly sem került a kerekekbe. A gumik várakozáson felül teljesítettek, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól tapadnak majd! Néhány friss kép a hétvégéről:    További képek: http://rcpilot.hu/gall/auto/893/2012041931717/mojave.html
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szer. máj. 16, 2012 5:29 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Jól összeraktad a gépet! Főleg, hogy még nincs súlyozva a kereke, nagyon jól teljesített! Mehetek faragni, ha tartani akarom a lépést... 
|
|
 |
|
 |
|