Halipapi
Lássuk az elmúlt menet trendet

Visegrád, hegyek völgyek
és végre kövek sziklák némi vízzel.
Nekem ez az eddigi legkedveltebb részem a Budaörsi crawleressel egy-ütemben.
Neves népes mezőny, két etap félelmetes durrogós ijesztgetős de végső soron remek idő. Pont rc-megfelelő. Fotogén terep, változatos pályanyomvonal két etapban.

Két etap, végre nem szlalomozós 260mm kapupárok. Szó nem érheti a ház elejét max a végét de azt meg csak nyelvvel ahogy szoktam volt mondani.

Alsó etap pörgős inkább csak nyomvonal mutató féltenisz kirakással, 2-3 szűkebb kapupárral és remek irányvonallal. Kis farönk ugrás után egy patak széle sziklás szűkebb ami szedte is az áldozatokat viszont aki itt több időt töltött és nem az órát nézte megszámolhatta az összes ebihalat a tocsolyában. Miután ha felszaladtunk a párkány folyóhomokos partrészére jöhetett is a lefelé, amit a mezőny nagyobb része tolatva, kisebb része lefelé bukfencezve én meg szemből rutinpálya szerűen de teljesítettünk.
Kis patakátszaladós után jöhetett a fatönk melletti mászóka, amit az első mezőny szanaszét kapart de nem fogott ki a soron következő második csapat élmenőin így az elején könnyen átkelhető de a végére szanaszét gödrösített kis ferdét többen hiba és csörlő nélkül tudták teljesíteni.
Ezután egy pár méteres gázfröccs után jöhetett is a crawling ahol megmutatkozott a mezőny ezen téren szerzett tapasztalatlansága és mint sokszor most is jegyzem rengeteg erdőmenőnek : nem árt ám a sziklákon is triálkodni a kert helyett mert láttunk ám érdekes dolgokat itt. Összességében ez az etap egy pörgős többek által nulla-egy-két pontra hozható rész volt.

Felső etap azaz a scale-aszfaltpálya. Mezőny eleje kevesebb nedvességgel de irányvonal taktikák nélkül, míg a második mezőny kicsit vizesebb de már szinte odakrétázott vonalon tudta magáénak a sziklás peremet. Mindkettőnek volt előnye és hátránya de mivel az elején és a végén is voltak 1-2 pontos hibával teljesítők így aki itt szarul ment az panaszkodás helyett gyakoroljon a kádban ha nem érzi a nedves talajt. Többek közt én is elfosoltam a témakört így egy remek bíró dolgoztató 7 hibást és 2 csörlőst tudtam be a szakasznak, Zsolt75 simán nem figyel miközben csörlőzik így magára vessen, batkaa meg nézőpontom szerint rossz gummával és túl nagy ráéréssel próbálkozott ami az idő limit pár perces lejárata előtt megbosszulta magát és szinte az összes hibapontot az utolsó 4 kapun szerezte, ami megmutatja nem is olyan sok az a 40 perc limit idő.....Én nála a gummát okolom nem az időt és nem a nedves sziklákat.

Maga a nyomvonal 95%-ban szikla és társai így a gumik végre megmutathatták mire is képesek ezen a talajtípuson a sok erdei móka-miki után. Én itt teszteltem valós körülmények közt a pitbull-t és nem panaszkodhatom, remek darabok...maradhat
első pár kapu szaladós rutin szerű a mezőnynek, majd a két rézsűben kitett okos mászós meghozta a pontozópapírok létjogosultságát.

a két pontgyűjtő után egy kis fel le mászós, aki tudta honnan annak rutin aki meg a showra ment mint én is az megpróbálta merőlegesen ugrani a feladatot. Persze hogy van kifogása de aki nem első az mindég magyarázkodik mint én is....
Na de visszatérve a témakörhöz a felső etap középrésze aranyos okosan kapuzott kis gyökér és az 5% erdei talajjal adott ám gondolkodásra okot sokunknak. A nagyok itt sem gondolkodtak szinte gázelvétel nélkül a megfelelő nyomvonalon végighaladtak időt nem pazarolva ezzel. A visszafordítása után jöhetett a ránézésre fejre esős patakba szaladós de inkább volt ez csak látvány mert a gumik betapadtak és a verdák hozták a szkél feelnget mindenkinél. Jött is közvetlen a difimosó kapupár amit okosan le is lehetett küzdeni hamar, na de nem mindenki nézte a pontokat mi nagyszájúak itt a a shownak és a fotósoknak pózoltunk többnyire.

A felső rész harmadik negyedében egy rémisztő kapupármászóka de a jó guminak nincsen párja és tapad ami tuti. Nem tudom volt e itt valaki akinek nem sikerült akit én láttam simán felszaladt rajta.
Következett az utolsó kapupáros ami egy difiakasztó gyökérközöléssel megfogta a mezőny nagy százalékát és vagy hibapontra vagy csörlőzésre kényszerítve a nagyérdeműt. Viszont egy remek fotós rész volt a befutó is megint és halkan jegyezem : miután én megpattintottam a kapupárt Leo és Zsolt is csörlővel tolta ezt az akadályt végig, hárman irányításommal Leo szeme-láttára és Zsolt kezével autójával : simán megcsináltuk közösen minden segítség nélkül.... Na de megint tanultunk legközelebb előbb pályát nézünk, gondolkodunk és azután megyünk nem a virslievéssel töltjük el a reggeli perceket hanem mint a nagyonóriásnagyok : pályát nézünk bejárunk és okosodunk.
Minden kapupár teljesíthető volt első és második turnusban is, kikaparva vagy vizesen a nagyoknak ez nem okozott problémát. Ergo : egy tökéletes nyomvonal kijelölés és kapupár kihelyezés történt amiért dicséret Pegének és Napalmnak. Szerintem eddig ez volt az év legjobb Rc-Trial menete eredménytől és létszámtól független, nem véletlen térünk ide vissza minden évben.
Nagyon várom a Budaörsi crawlerest ahol remélem idén én férek oda a kapupár-kijelöléshez és akkor biztos nem murván fogtok előrehaladni ezt megígérem !!
Természetesen Gratulálok saját magunknak azaz a Team HRCCT nek a remek versenyhez, helyszín kivitelezés és lebonyolítás terén egyöntetűen. Botának ismét mert szétpontozta a napját a grillezés és a játszódás helyett ! respect és köszönjük. Leo ma nem tudom a kamera nyelének melegítésén kívül csinált e valamit de ha megjön az etalon film megbocsátunk mindent. Döncyvel néha összefutottunk nem volt időnk bratyizni ma annyit, Madman meg szanaszét lesz pofozva és tudja miért !
Mindenek után a dobogó harcosainak mert ismét mutatták a törekvőknek merre kell haladni ha ott akarunk viaskodni velük, akik lemaradtak pár hellyel azoknak marad a remény és a magyarázkodás.
A show menőknek köszönjük a pozicionált jármű beállításokat és ebből adódóan a fotósoknak a képeket. Szépen rákaptunk az oxxo-ra így én már csak a zsugorfóliákról nyalogathattam a festék maradványokat, viszont ez vonzza magával az OXXO felé a köszönetet hisz elkellett a frissítő megint.
Ismét esőszerűen hullottak az RC4WD kisorsolt nyereményei ami mutatja az él vonalát a hazai triálnak ismét, lehet íberelni....
Remek nap volt, nagyon vágyom vissza ide egy játccós napra....
Köszönjük mindenkinek a részvételt a segítséget
a szponzoroknak az ajándék dömpinget
találkozunk legközelebb
Üdv
L aki Atya úr isten
És mert ki nem hagynám a tanulságaimat amit én tapasztaltam Visegrádon megint.
Pályakezdők, nagyszájúak és lustaságok figyelmébe cikktől független :
Homokvas : odarak elenged nem fog nem emel nem tart
Külső-segítség : nem hogy nem nyúlkálunk de szóban is tilos (hacsak nem vagy bíró mint én)
Pontozás : Idei frissítés a mindenki pontoz rendszer, legközelebb az is ki lesz osztva nem szopatjuk azt a pár embert velem együtt !! (mert ugye most már ez is szabály tehát elfogad vagy otthon marad)
Kivétel a fiatalok azokat kiváltjuk rutinosabbak ez nem probléma.
Kapuérintés : Ha azt mondom hozzáért, akkor leszarom te mit láttál én vagyok a bíra.... (és ismét : elfogad vagy otthon marad )
Aklit kihagytam az vagy nem vétett vagy megértett vagy örüljön hogy nem figyeltem, ez csak pár példa a háttérhangok ellen, a konkurenciámnak az ellenségeimnek a fiataloknak a nem hozzáértőknek
Neveket nem írok nem az a lényeg hanem amit leírtam
UFF szameg