Halipapi
Talán mára pihentem ki magam vagy csak most volt időm gép-elé űlni figyelmesen, de az is megeshet össze kellett magam szedni a gondolatokkal mert megannyi dolog volt ezen a hétvégén.....
......Faxomat nem vagyok én JózsefAti : Kib@szott jó volt ! és még szarrá is helyezésem lett !
Itt ismét ismételte önmagát a mára már uncsi szlogenem :
Csak az veszíthet aki el sem jön
Hát volt miről lemaradni annak aki nem volt ott...és itt nincs retúr....
Délután késve és nem kicsit szétcsúszva érkeztem a maláj patak völgyébe hogy megmérettessük magunkat a délután folyamán.
Előtte mondanom sem kell az egész HRCCT Team ! a baráti NPT társulat azon dolgozott hogy nekem autóm legyen !
Igen mert mint mindég most is fos volt ez és az..de megldódott sőt mi több remekül működött minden.
Malájpatak völgyben kitűztük a kis három etapos játszóteret és hamar i is jelentettem hogy Osztrákékkal akarok csapatolni ha már nem tudok kijutni hozzájuk (egyenlőre) tök tudja hány csapat állt végül össze a kis trophyra ahol volt a menetek özt egy kis tesztlap is milliméter és scx adatok terén. Hát sokat nem igen ixeltem én sehova megoldották helyettem Danielék mert én egy választ sem tudtam sztem.
Etapok : minipatak kicsi sár egy darab tocsolya némi iszappal és egy rézsűs fakerülős bukfencezős
röviden így lehet jellemezni őket lentről felfelé
(képekért köszönet Napalmnak Loptam mert nagyon komolyak ismét !!)

Mókamiki hozzáállások, számunkra ismeretlen csapatban és csapattal játék de remek előjele volt ez a trophyt megkövető éjszakai futamnak.
A pályák valójában nem voltak túl eszementek, csörlővel okos nyomvonallal és a csapattársak segítségének taktikus kihasználásával remekül teljesíthető és nekem felettébb szórakoztató délután sikeredett.
Ami főképp említésre méltó :
-Több team kiesett az időlimit végett
-Autók véreztek el teknikai malőrök közepette
-A legnagyobbak is tudtak szar nyomvonalat választani
Ez a pár kép remekül emlékeztet engem résztvevőre, mindabból ami ott és akkor történt !
Hihetetlen élmény volt nekem kell hasonló ismétlés !

Majd lásuk az éjszakai menet trendet...
gépátvétel 1/4 10 től start 10'30 körül az első
három etap
Kapupár szurkáló Pege akinek a keze rohadjon meg utólag is !!
etap 1 - a megszokott homokos gyökeres a fák tövében. Cumiztatós tán 10 kapupár , mindenki ráhangolódva a csapatjátékra és megpróbálva teljesíteni mindent mindenkinek mindenhogy. Időlimit kicsúszások itt aztán szép szerével, él csapatok 30-40 mp ! el a limit vége előtt, de remek teljesíthető nyomvonal.
etap 2 - ez az egyes mellett ugyanazon a terepen de a gyökerek leg-unszimpatikus kihasználhatóságával megtűzdelve, egy teljesíthetetlen kapupárral de nagyon komoly odafigyelést és főképpen csapatmunkát igénylő menet nyomvonallal ! Komoly szigorú de mint többen azaz több csapat is megmutatta : szépen 40 perclimiten belül akár 1-2 hibával megoldható volt. Van mit tanulni ! kiderült nekem is megint....
etap 3 - az út túloldalán a fák tövében ismét de füves talajjal pár kiálló inkább gyökér csonkkal és kihelyezett kövecskékkel látszólag hosszú szaladós de könnyűnek ígérkező szakasz.
is...lehetett volna de olyan kis kövecske kitétellel a fa tövében meg a szalag mellett hogy ember volt a talpán aki javallni tudott nem hogy hiba nélkül végigszaladni
mindhárom etap szintidőn belül, egy 4 fős csapattal teljesíthető volt. A kapupárok és akadályok úgy szint azaz 1 talán elrontott túl keskeny kihejezésen kívül az összes akadály vagy kapupár büszkélkedhetett az őt hiba nélkül teljesítő ríderek tömkelegével !
Sok pontot nyaltunk az idő limit végett, az önfejűség vagy az idegen típusú csapat játék véget de elmondhatjuk nem egy rendhagyó de annál érdekesebb és szórakoztatóbb éjszakai futam jött így ösze.
Tekintve reggel 5 óra körül !! a nagyérdeműt nem bágyadt és ásítozó arcokat láttam. Az eredményhirdetés alatti jókedv pedig feledtette mindenkivel ha volt is a fáradságot.
Én egy igazán remek autózásban gazdag napot zártam
Ha valamelyik gyökér nem villogtatja meg a lámpát megöblítem azzal az egy nyomorult kapuval még az idei nagymenő pont-első száját is...
Rengeteget autóztunk együtt, verseny és trophy szerű téma is volt.
Osztrákoktól beszartam !!! hihetetlen volt velük együtt pirítani ! ki kell próbálni ezt másnak is...nem a mi világunk de hatalmas !!
Leonak köszönet az osztóműért egyszer vissza is adom
Napalmnak a remek képekért (és persze a többieknek is)
Radzsbinak az barackokért !! Rudibácsinak a csokikért !
ja és gratulálok a dobogósoknak is bár én ekkora élmény mellett pont letojom őket...
Én nagyon jól éreztem magam
ja te : az élponthajhász hányadik lett , jegyzik azt még valahol ??????????
pppfffúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Üdv
a én