Szerző |
Üzenet |
Emunem
|
Elküldve: hétf. aug. 18, 2014 8:21 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Jó napot az uraknak! Mutatnám neketek én is a kiegészítöimet, aztán majd vagy lecsapjátok a fejem, vagy bólogattok, hogy elmegy, meglátjuk. Kezdem a marmorkannával, aztán majd kiegészítem a többivel. A fényezés még szárad, a védölakknak hála pont olyan a szaga, mint egy benzines kannának.  Este majd a készröl képet töltök fel.
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. aug. 18, 2014 8:47 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Jó lett!!
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: hétf. aug. 18, 2014 9:07 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
köszi, lassan gyülik a pontvadász kiegészítös tábor.  Októberre remélem mindet el fogom tudni készíteni.
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: hétf. aug. 18, 2014 7:56 pm |
|
|
Keskenynek tűnk de az alakja rendben van. Meglátjuk mit mutat a fénnyel eddig lájk !
Üdv L
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. aug. 18, 2014 9:24 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Latya írta: Keskenynek tűnk
Mert ez a nyóc literes verzió.......  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: kedd aug. 19, 2014 12:36 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
És akkor itt a fényes: Elvileg az aljára rozsda effektet csináltam, majd eldöntitek, h tényleg jól púposodik-e, érezhető-e az imitáció. Ha már kiegészítők, akkor kicsi idő alatt még ezt a 2-t termeltem ki: Latya: Igen, 18mm széles csak a 20 helyett. Sajnos csak 8mm-es stirol lapokat tudtam ingyé beszerezni, de már most nagyon tetszik a velük való munka.  Most a tartóján agyalok (kanna), mert a poncsó hátsó fertálya igen vadregényes... majd kisütök valamit napközben. üdv
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd aug. 19, 2014 6:08 am |
|
|
Halipapi Ahol nem "sima" azaz ott rozsdás tegyél rá rozsdaszínt akár csak kissebb foltokban egyből odaver
Üdv L
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: kedd aug. 19, 2014 7:39 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
Tervezem a likasabb részeket barnára festeni, (a púposak maradnak, ugye hólyagzik a rozsda a festék alatt) csak nem találtam a barna festéket az asszony dekupázs cuccai között, ma ez a feladata, amíg melózok.  Csapatmunka van 
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd aug. 19, 2014 8:36 am |
|
|
Nem feltétlen a lukakhoz a festék alatti "felpersenés" simán jó de kiemelném a helyenkénti rozsda átütéssel ha csak huplisra hagyod a felületet mindenhol sokan rosz kivitelezésnek nézik. ha itt ott megbarnítod meg még dob is a kivitelen... Üdv L 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: kedd aug. 19, 2014 10:56 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
Megfestem ahol gondoltam, aztán majd rámondod a tutit.  Köszönöm a tippeket, bővűl a tudástárom lassacskán az elfogadhatóra. Ha minden jól megy lassan beltér lesz teritéken. Szerk: amúgy asszonynak vannak kül. színű porai, elég hasznosak a texturázáshoz... Rozsda puklik is azza vannak csinálva.
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
|