Ritkán nézek ilyeneket de annál jobban el tudok csodálkozni
Sokat jár manapság az eszembe az a tény hogy egyre hódít a 3D nyomtató széles e világban és bele bele hajlik a mi kis rc és rctrial világunkba
el is gondolkodom mindég hogy mint sok ősi és ősi Magyar szakma a mi kis faragásunk is nemsokára véget fog érni hisz a digitális világ korában nem sok ész kell ahhoz hogy felfogjuk : nem lesz szükség reánk sem a témakörben..
nyomsz egy entert és kifossa a nyomtató
De !
amíg (és ezt manapság is örömmel látom) ilyen csíkos réteges dolgokat tudnak a megfizethető 3D nyomtatókkal csinálni addig nemigen érzem még veszélyben az egyedi karosszériák vagy kiegészítők általunk megalkotott világát.

Mit is látok én a képen ?
Sok sok apró részletet hozzám és a szememhez kezemhez mérten egyszerűen kitol a nyomtató de ha ránézünk a szerszámos szekrényekre akkor igen okádék festést vélek felfedezni. Nos ez igen nem a nyomtató dolga ehhez ha nem is fix nem remegő kéz de rutin és türelem szükséges. Viszont amit a kis bakokon vélek felfedezni, lehet erősebbek mint pl az én némelyik stirol bakjaim (bár nem 100%)
a több darabos kiszerelés is bizton méretpontos viszont a rétegek által kialakult textúrája a kiegészítőknek egyszerűen hányadék.
ez lehet részemről elfogultság mert az én munkáim közt is akad kivetni való de lássuk be :
22 dollár + postáért a Q annyát az ilyennek !!
a festéssel és a meg-nemcsiszolt kiegészítőkkel együtt !!
És az ilyen életképes a nagy ammerikában !!
következő gyöngyszem 19 dollár + postáért !! azaz 4400 forint + posta !!!

nos ehhez már kommentem sem maradt.....
Csak mint szösszenet..
le a kalappal és tisztelettel a programozók világa előtt de ez a festés és kialakítás ha eladható akor otthagyom a főállásom és tényleg csak faragni fogok holnaptól !!
Azt hiszem ismét elgondolkodom a legalizáltabb és webshop szerű Hungarian - Homa made kiegészítőkön !!
Nem hiszem el hogy ezt veszik és viszik a parasztok a vanquish hidak mellé !!!!!!
aki mégegyszer sokall 1500-2000 egy ládáért az vegyen innen 8 dollárért..
kicsit csíkos kicsit lejkjebb van az egyik "műanyag fül" de legalább 3 színben elérhető és az a foggantyú..na az odavág

azt a terem buráját a neki.....

Üdv
L