Szerző |
Üzenet |
N.szabi
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 3:14 pm |
|
|
Sziasztok Ma megkezdtem a triál gépem építését. Az-az pontosan egy módosított axial wraiht hídból és a hozzá való cuccokból. Beleépítettem ezeket egy H.R.C.C.T alvázba.   Most jelenleg itt tartok:  Van egy ilyen crawler motorom is szerintetek jó lesz bele?  Ja és egy hajtásom is Véleményeket várok 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 3:37 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hali
A hasmagasságod már így is szörnyű...... és még a kerekek rajta sincsenek. Ebben a formában túl nagyot fognak törni a kardánok és borulékony is lesz.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
N.szabi
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 7:02 pm |
|
|
Értem.. és most mit csináljak,hogy jobb legyen? Kisebb lengés csillapítók?Vagy mi tévő legyek?
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 7:10 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
A probléma többrétű....... Most látom, hogy az alsó linkek és a "V" link is egy magasságban van felfogatva. Ebből is adódhatnak mozgásbeli gondok. Gátlók mekkorák illetve miből vetted ki őket? Hirtelen...
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
N.szabi
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 7:22 pm |
|
|
A gátlókat most vettem...(szerintem Wraith sőt biztos.!) A szem mérete:11cm Amit most gondoltam bele rakni az 9cm a szerinted/szerintetek jó lenne??
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 8:08 pm |
|
|
SzHalipapi SCX be a 80-85mmgátló is néha sok itt egy kép segédletként ezek alá gondold oda a vázad és alakítsd a tengelytávot a linkeket majd ha az megvan utána vegyél egy gátlót előbb mindég rajzolunk ! minden építésemben elmondom és szinte minden építő így kezdi anélkül át se látod mit akarsz segíts magadon ...tudod... jelenleg egy monster truck kiállású a vázszett az ugratni való mi meg terepet mászunk és a honcho is Üdv L 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 8:10 pm |
|
|
Csinálj így : tervezd meg a komplett kocsit egy az egyben tedd oda a vázat és mindennek látod a méretét linkek tengelyek kaszni stb stb 
|
|
 |
|
 |
N.szabi
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 8:49 pm |
|
|
oké kösz Latya Holnap csinálok is egy ilyen tervet.
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: szomb. aug. 23, 2014 10:02 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Üdv! Még egy apró, de fontos dolog: a rugókat ne feszítsd be! Főleg ne ennyire  tessék lazán hagyni!
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. aug. 24, 2014 6:18 am |
|
|
|
 |