Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: kedd máj. 01, 2012 8:06 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Szted ennyivel beérjük?? Fotókat ,de rögtön!!
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: szer. máj. 02, 2012 8:00 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
hali! született ma pár kép, teljesen darabokban a verda, nagy erőkkel azon vagyunk, hogy a jövőheti versenyre elkészüljön  alváz összedobva nyersen:    festéshez szárad az alapozó mindenen linkek feketék, hídon a befogatási pontok, távtartók piros, rugók piros, felnik fekete kasztniról képet kb holnap tudok felrakni, amikor már mutat valahogy  üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: szer. máj. 02, 2012 8:57 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Látom,nem unatkoztok! Még van időd! (mindig ezt mondom,aztán az lesz a vége,hogy verseny előtti nap hajnali 3ig csinálom az autót!  ) Várjuk a képeket! Gergő
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2012 1:15 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
sziasztok! gőzerővel dolgozunk, hogy készlegyünk, ma beszerzésre kerültek a zsír új csavarok, egy kis kardánerősítés, mivel a versenyig tuti hogy nem jön meg a csörlő és az alu kardánok a kerekek már készen vannak, a többi festeni való motyó is nagyrészben kész felnik:   üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2012 3:10 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Szépek!
A gyűrűről nem fog leütődni a festék?
Gergő
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2012 3:18 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
Csulik írta: A gyűrűről nem fog leütődni a festék?
annyi baj legyen! 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2012 8:26 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
Sziasztok! Egy ket kep a mai termes egy reszerol:    Az elso kep az elso hidon a rugok konzolja, a masodik kep a hatso hidnak a rugok es a felso linkek konzolja. Udv Attila
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2012 8:48 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Érdekes konstrukció. A futómű működést nem "zavarja", hogy a "v" link és az alsó linkek befogatási pontjai egy magasságban vannak? Teszt volt már vele? Mennyi most a hasmagasság, hogy ekkora rugótornyokat tettetek fel rá? Berugózásnál nem ér bele elől a kormányrúd a vázba? Jó sok kérdés mi? Ne tessék mégegy......... Jó különben, hogy ennyire egyedi lesz a gép. Várom a fejleményeket és a válaszokat. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2012 8:58 pm |
|
|
Ránézésre ekkora rugótoronynak nem látom értelmét útban lesz a kaszninak... Sztem a hid mikor felütközik a vázra a gátlók max a fele útjukat mozogják ki így én rövidebb gátlókra cseréltem volna...
De ! Meglátjuk a végeredményt.
Hajrá !!
Üdv L
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2012 9:04 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
Hali! Leo! Nincsenek egy magassagban, picit lejjebb van a V linke, ami valojaban nem is v link  Teszt volt esnagyon jol mozgott az auto, kasztni nelkul, de mivel olyan nehez az alvaz mint a sar, szerintem kasztnival is jol fog mukodni. A hasmagassagot pontosan most nem tudom megmondani, de nem sokkal alacsonyabb mint a wraith  Berugozasnal pedig csak nagyon kicsit er bele az osszekoto, de teljesen meg soha nem fog osszeulni szerintem. Latya! Nincsenek utba a kasztninak, pont akkorak, hogy a motorhazteto arra fekszik ra, hatul pedig a 'plato' ki van vagva es ugy kifer. A rugok pedig a teljes utjukat ki tudjak mozogni. Remelem mindenre valaszoltam  ha minden jol megy, akkor jovoheten megvizsgalhatjatok a technikat  Udv Attila
|
|
 |
|
 |
|