Szerző |
Üzenet |
BadRobee
|
Elküldve: vas. aug. 31, 2014 4:15 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Ismét elgurult a gyógyszer és vettem egy CC alvázat,RF40 Csabitól,ami egész jó állapotban van. Az eredmény valami triálos ,de inkább scale kinézetű,mozgású gépjármű lenne. Az alap adott,bár pár dolgot módosítottam már rajta.! 4 linkes hátsó híd,módosított kormánymű,HPI lassító ,telók áthelyezése,stb,stb, a szokásos nyalánkságok. A kaszni az az ez..  Kerék ügyileg ez lenne rajta:Prowler XS Scale 1.9  A kasznin nyitható a 2 két ajtó,de én már kivágtam a motorháztetőt is,mert az is nyitható lesz. Menet közben jön meg az ihlet,ezért ez a projekt is lassan fog készülni,szeretném ha ez már részletgazdag kaszni lenne. Képek hamarosan. Üdv:BadRobee.
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BadRobee vas. szept. 07, 2014 5:53 pm-kor.
|
|
 |
|
 |
scale4x4
|
Elküldve: vas. aug. 31, 2014 4:23 pm |
|
Sárvédő |
 |
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: kedd szept. 09, 2014 7:31 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Uraim felütötte fejét az első ismétlem 1. probléma.ehhez kérnék némi tanácsot,mert hogy a motorház kivágva hogy nyitható legyen ,DE hogyan? MIVEL?MI KÉPP? MÉÉ? Hogyan oldjam meg a motortér pántjait?? Ha van némi ötlet azt szívesen kipróbálnám. Közben haladtam is ,mert hogy a hátsó linkek elkészültek,már csak a telók tartói vannak vissza amit még meg kell tervezni a konyha asztalon.Némiképp lassan haladok ,mert hogy ismét panellakó lettem és hát így lecsökkent a műhely keresztmetszete elég rendesen. 
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd szept. 09, 2014 7:44 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Én gitárhúrral szoktam "fűrészelni" a bódékat. A zsanért sztirolból meg tudod csinálni.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd szept. 09, 2014 9:23 pm |
|
|
a kérdés ha jól értem az mitől lesz nyitható ? teszel rá zsanért... repülősőktől bármilyen zsanér megjárja ami ragasztható de nem vetjük el a home-made zsanért sem... csinálsz neki nútokat, lemezelési vonalakat és a mocitető alatt ugye a karosszériát ahova lecsukod azt 1:1 ben is.... két lemez az nem a karosszéria kell ám ott dolgokatmívelni Üdv L pl : 
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: csüt. szept. 18, 2014 4:37 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: vas. szept. 21, 2014 9:05 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali.
Jó látni cc01-et is:)
Kiváncsi vagyok a fejleményekre.
Üdv: Bandy
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: vas. nov. 16, 2014 8:25 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Nos lassan haladok előre,ma szóra bírtam a gépet.belekerült a HPI lassító és kész a hátsó híd bekötései,ami még nem a végleges.Elektronika a helyén.Az L200-ban lesz némi világítás és ezen felbuzdulva ebben sem ártana némi fény ezért ezt is hamarosan elkészítem.Még az Rc4wd-s kardánt kell méretre vágnom.Ezután már csak a kaszni marad.Még a színnel vacillálok,mert ezt nem akarom pirosra.Lehet hogy citrom sárga lesz,vagy esetleg homok sárga. Addig is pár kép-    Eddig biztatóak az arányok a másikhoz képest. Üdv:BadRobee.
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: csüt. dec. 04, 2014 2:39 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: csüt. dec. 04, 2014 8:29 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Üdv!
A prowler szerintem teljesen jól néz ki és jó is oda. Nagyobb már nagyon bután festene.
|
|
 |
|
 |
|