Szerző |
Üzenet |
BadRobee
|
Elküldve: kedd ápr. 22, 2014 11:51 am |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Nekiestem a kerekeknek.Pár sor róla. Alap:Tamiya TLo1 buggy felni és HBX max buggy felni,csak a hátsó felniket használtam,mert azok szélessége pont elég a Flat Ironhoz.Lecsiszolgattam a buggy felniről a felesleges kiálló részeket,majd 2mm-es stirolból kivágtam 4 db karikát ami pont a felni belső peremébe ül be. Majd furatokat készítettem rajta 3 különböző átmérőjű fúróval. A felnit lefestettem feketére a stirol mögött,így nem látszik a furatokon keresztül a fehér ill. chrom felni. A kész stirol karikákon a furatokat zenkelővel sorjáztam 150-es papírral finomra csiszoltam,majd keréktárcsa ezüsttel lefújtam 3 rétegben. Száradás után ,beleraktam a felnibe a karikákat és körben pill,ragacssal rögzítettem a felnihez.A felni belső felén pedig UHU ragasztóval még azért megkentem,a biztos ami biztos végett. Íme az eredmény.... Előtte::::::::::::::::::::::::::: Utána::::::::::::::::::::::::: És a folyamat:  A legbelső furatokban 6db,pedig az AR-es csavarok lesznek........idővel. Csak most más gond akadt.Mert a csuklós féltengelyeim eltörtek és a hab a tortán hogy a 2db első csapágyházam is kuka a kormány összekötő gömbfejeknél tört ripityára. 
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd ápr. 22, 2014 12:08 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Szupi ötlet, én hasonló megoldásra leltem egy cukorkás doboz tetejében. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: pén. jan. 02, 2015 4:04 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. jan. 04, 2015 9:54 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Sok volt a heineken, összezúztad a kasznit....  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: hétf. jan. 05, 2015 8:10 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
Viccelsz? Ittasan nem vezetek. Sajnos ennek a fa kaszninak van jó sok előnye,ami könnyedén a hátrányává válik. Fa Nehezen törik,de ha törik akkor csúnyán.
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: hétf. jan. 05, 2015 9:18 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Pedig bulis az is... Ping-pong labda verseny? Leo tudna mesélni. Komolyra: Fincsi cuccokkal kényezteted te azt a cc-t. Videót a a ladik mozgásáról megnéznék. Az a zöld szőnyeg mindig megtéveszt amúgy. Kajakra, mint ha valami terepasztal zöld pázsitja lenne. üdv.
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: kedd jan. 06, 2015 11:55 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
Próbálok még többet kihotni a CC-ből,mert egyben venni egy Axit mostanában számomra lehetetlen.Pedig már érett vagyok egy Axira. A zöld szőnyeget likvidáltam,mert ismét pécsi lakos lettem. Marad ezentúl hely hiányában a fekete asztallap. Tervben van egy videó majd ha kész lesz minden. Előre csak annyit hogy a gép egy teljes átalakuláson fog részt venni. Új feszés,hibák javítása,egy kis futómű upgrade,mert úgy tűnik meg van a hiba amiért emelgeti a jobb elejét. Hamarosan.................
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: kedd jan. 06, 2015 11:57 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
BadRobee írta: Próbálok még többet kihozni a CC-ből,mert egyben venni egy Axit mostanában számomra lehetetlen.Pedig már érett vagyok egy Axira. A zöld szőnyeget likvidáltam,mert ismét pécsi lakos lettem. Marad ezentúl hely hiányában a fekete asztallap. Tervben van egy videó majd ha kész lesz minden. Előre csak annyit hogy a gép egy teljes átalakuláson fog részt venni. Új festés,hibák javítása,egy kis futómű upgrade,mert úgy tűnik meg van a hiba amiért emelgeti a jobb elejét. Hamarosan.................
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: pén. jan. 23, 2015 4:23 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: hétf. jan. 26, 2015 9:39 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Sikerült az új felniknek köszönhetően a nyomtávot 215mm-re növelni az eddigi 195-ről. Képek holnap.
|
|
 |
|
 |
|