Szerző |
Üzenet |
sztreho
|
Elküldve: vas. márc. 08, 2015 10:47 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: vas. máj. 11, 2014 7:49 pm Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Sziasztok, jó informatikushoz méltóan nem olvasom el az útmutatókat, így már harmadszorra rakom fel a build-emmel kapcsolatos linkeket. Nekem már egy fél évnek tűnik amit linkelek, miközben még helyben toporgok  Na de vissza a topikhoz. A nevem Krisztián. Több, mint 1 éve kísérem figyelemmel a fórumot és a trial-t és a build-et. Jó magam - egyszerűsítve informatikus vagyok - egyébként L3 Remote Build Engineer-ént dolgozom. Sem időm, sem helyem nincs arra, hogy kreatívkodjak és építsek - vagyis építek, de nem RC-t:). De azért megpróbálkoztam eggyel:)
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. márc. 08, 2015 10:50 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Szia
Lényeges, hogy a weboldalak linkjét és a fotóként megjelenőket is mindig jelöld ki annak ami.
img vagy url
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
sztreho
|
Elküldve: vas. márc. 08, 2015 11:44 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: vas. máj. 11, 2014 7:49 pm Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. márc. 14, 2015 10:19 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hali
Fotók lesznek?
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
sztreho
|
Elküldve: szer. ápr. 01, 2015 8:30 pm |
|
Csirke |
 |
|
Sziasztok, bocsánat, kicsit elhavazott a munka az utóbbi napokban /hetekben. Összeválogatom a fotókat és rakom fel. Valami ilyesmi eddig...  ÜDv,
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szer. ápr. 01, 2015 11:25 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
a nyú bráj koszos landija. Kellet a türelem biztosan neked is a takarításához.
Üdv a fertőzöttek körében.
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
sztreho
|
Elküldve: csüt. ápr. 02, 2015 9:11 am |
|
Csirke |
 |
|
Köszönöm. Nem én kezdtem el letisztítani hanem még az előző tulaj. De én is fogok még vele küzdeni A végső színen még gondolkodom. Vagy narancs fekete sárvédő ívekkel, vagy szürke fekete sárvédő ívekkel.
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: csüt. ápr. 02, 2015 1:31 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Cukor lesz. Ezen még a kerekek is jól mutatnak. Figyelemmel kísérem . Jó építést. Üdv:BadRobee.
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
sztreho
|
Elküldve: pén. ápr. 03, 2015 11:45 pm |
|
Csirke |
 |
|
Indult a projekt egy Chevy pickup-al.  Sem a csillapítók, sem a mozgás, sem a megjelenés nem volt valami megfelelő a szememnek, meg hát úgy amúgy  Aztán Leo-tól vettem hrcct alvázat. Sokáig csak állt a fiókomban, majd eljött az idő és a kaszni…  na ez egy szép álom, hogy így nézzen majd ki   Linkek átszerelése:  Tengelytáv beállítás:   Ez csak azért mert szerintem jól néz ki- bal első lengéscsillapító:  Összeállt nagyjából az alváz  igen.. az a rusnyaság ott középen még a crawler maradéka, de megmaradt…hátha jó lesznek még a ’lyukak’ valamire – alapon A kormányhoz hozzá kellet nyúlnom. Beleért a szervóba ezért 3-as menetesszárból hajlítottam magamnak tetsző kormány összekötőt  Jelenleg még igénytelenül „menetes”, de le lesz fedve:) 
|
|
 |
|
 |
sztreho
|
Elküldve: pén. ápr. 03, 2015 11:52 pm |
|
Csirke |
 |
|
Akartam egy Latyaféle "mercis" kerék bedöntést, de a tengely nem engedi, mert a furat nem úgy van. De ezt lehet felülírom és fúrok egy lyukat nekije. A mostani mozgás inkább hasonlít egy MTZ-s összkerékhajtásra ahol tolja és húzza az orrát és hát olyan nemtom....nem terepjárós szerintem. megy ám tökön paszulyon de...öö...furcsa. Nyilván a crawler alapok miatt Amiről nem találtam sehol infót az az , hogy ki hogyan rögzíti a kasztnit. Úgyhogy én kitaláltam magamnak egyet, de ezt későbbre hagyom:)
|
|
 |
|
 |
|