|
Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. márc. 12, 2015 9:01 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Látom fogyókúrával "csináltál" helyet a lakótérnek...  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: hétf. márc. 30, 2015 6:50 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Nos akkor a festés. Egyszerűen.................röviden................tömören.............SZAR LETT!!!!!!!!! Kevés időm volt rá és az is csak részletekben. Aztán gond volt az alapozással,majd a száradási idő is megnőtt a jó kis TRINÁT miatt,mert hogy a piros szín az volt. Pár kép. Az első réteg festék......  Aztán az alsó rész..  Sötétített hátsó ablakok...  Kapott egy első gallyrácsot,ami még nem a végleges, mert hogy réz csőből lesz az igazi verzió......idővel.. Egy új kartervédőt, most már 2mm-es aluból..  Kapott egy hátsó ún. lökhárító védő.koptatót is....  Felkerült a bódééé is. Erre pár matrica, elől sötétített üveggel, a tetőn pár kiegészítővel...       Egyenlőre ennyi,aztán ahogy az időm engedi,mehet tovább az építés,szépítés.
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. márc. 30, 2015 7:34 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hali Jók az apró ötletek, itt-ott! A festés meg engem is kísért néha......  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: hétf. márc. 30, 2015 9:19 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Kössz Leo.. Nem egyszerű a festés.......az tuti.. Úgy hogy innen a billentyűzet mögül bár,de emelem kalapom azok előtt, akiknek sikerült és még szép is a festésük... Azért úgy érzem hogy látható a fejlődésem...talán...   
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: kedd márc. 31, 2015 4:06 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Jé, új pilácsok a lökösben.  Pontmielőtt kiléptem volna vettem észre. szép lesz, biztos vagyok benne. 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: szomb. ápr. 04, 2015 5:54 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Nemrég megkapta a tutit a CC01. A fogaskerekek teljesen elmentek boré. Komplett cserére szorulnak. A hab a tortán hogy ismét ledaráltam a hátsó difit a bal oldali féltengely befogatásnál. Egyszer már volt ilyen hiba,ez annak tudható be hogy emelgeti a jobb elejét és ezáltal a bal hátsó féltengelyre megy minden nyomaték. A hiba okozója is lassan előkerül- Van egy elméletem:::::: - mivel elég sok fogaskeréken megy a nyomaték az elejére, azon gondolkodtam hogy sok a fogaskerék,ezáltal sok a foghézag is,no már most, ez csak akkor gáz ha igen meredeken kell felkapaszkodni és a forgási nyomatékot a sok foghézag miatt először a hátsó híd kapja, ami miatt megemeli a jobb elejét és terheli a bal hátsó féltengelyt és ez ennyi terhelést már nem bír sokáig. És ekkor jön a ROTTY. Nem a féltengely törik el,hanem a difiben kinyalja a féltengely az illesztést.
Most jött el az idő hogy el kell döntenem,megyek tovább ezen a CC01-es vonalon és szembe kell néznem ezekkel a hibákkal, vagy elkezdhetek gyűjtögetni némi kp-t hogy szert tegyek egy AXIAL rollerre.
Mint ahogy azt mondani szoktam, meg kezdem a töprengést,morfondírozást,studírozást. Oszt meglátjuk mi lesz belőle.
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: vas. ápr. 05, 2015 5:32 am |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Hi!
Igen, előbb-utóbb mindenki eljut idáig. A CC lehetőségei végesek, van az a pont ahonnan már nem lehet tovább tuningolni. Nagyon szép, tálé autókat lehet építeni belőle, de korlátai meg vannak szabva. Ilyenkor jön az Axial, Vaterra, vagy valami egyedi építés. Azért a kis L 200-asra vigyázz, elég egyedi.
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: vas. ápr. 05, 2015 7:55 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
Megígértem magamnak no meg persze a nejemnek hogy nem lesz eladó soha. Hisz ez életem első építése és bár nem tökéletes, de egyedi és talán az egyetlen fából készült L200- as. Mivel a keret elég szűkös, jó áron kell hogy találhak donort a folytatáshoz. De addig amíg ez összejön van egy mentőöv. A kis Lancer dakar lesz a donor . Az alváza nincs szétkopva, lengőkarok nem lötyögnek. Átépítem az L200- as alá. Kap egy garnitúra fogaskereket, új piniont. Ês ha kész akkor állok neki a Pajero wagonnak,ami remélem már Axial alapokon lesz.
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: hétf. ápr. 06, 2015 12:17 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Elkezdődött.......... Mind a két alvázat szétszedtem atomjaira. Zsírtalanítás után jöhetett az összeszerelés. Új fogaskerekek, ha már teljes felújítás, akkor csapágy csere és a 20- as pinion is jól jön. Minimális faragás lesz az alvázon. Pár luk és kész. A szervó viszont nem a megszokott módon és helyen lesz. Tartó nélkül szervó felfogatás nélkül, csak meleg ragasztóval rögzítve. Ez ad egy kis játékot a szervó pontos helyét illetőleg. Bár az átépítés nem túl izgalmas,pár kép azért készül róla.
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: szer. ápr. 08, 2015 8:00 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |