Addig nem nyugodtam bele, amíg nem találtam egy megfelelő keménységű rugót az autóba. Hát egy nagy építőipari anyagokat forgalmazó áruházban megleltem a tökéletes rugót, és mellé még a jó kis keréksúlyomat. Feketére fényeztem, hogy szebb legyen.
Bizony-ám, olyan mint eg nagy féktárcsa, pedig az a súlyozás kérem, 30g kerekenként.
Egy kis videó a rugózásról: (egyszerűen fantasztikus)
Napot!
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
Nemigazán jött be a lemosó. Ha van türelmed, és valami csodaszered, akkor lehet érdemes lemosóval, de én inkább ajánlom a csiszólópapírt vizesen. Lemosóval sajnos (acetonmentessel is) oldotta kicsit az ABS-t, így a saras festék lejötte után dudorok maradtak vissza. Ennek oka prózai, miközben oldotta a festéket, oldotta a műa-ot is, így a festék alatti műa rész kidudorodott, a nem festékes műa felületből. Elég csúnya volt...
Jóformán sehol sem segítette a dolgomat a lemosó, se a búrán, se a kasznin... Remélem meg tudtam válaszolni a kérdésed.
Végére is kis képecske had a Spilleri gurulásról.
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
hi, kösz Leo, hétfőn jönnek a súlyok, aztán belepakoljuk, versenyen remélem nem lesz bukdácsolós...
...közben meg is van élve az egyik hátránya ezeknek a felniknek: Mivel pusztán a kihajtásra megy, ezért elég ha kicsit lazul a csavar (jelen esetben nem önzárós volt), és máris elveszilk a kis stift. Alkalmilag 3 WD-sként is jól mászott, meggyőző a tapadása, még homokon is. Ahogy hazaértünk pótoltuk egy másikkal, de azért a 3 DB-ot nem kéne még elhagyni, szóval ha az SDI-s csavart rakom, egy kevéske mentrögzítőt is kap, este megpróbáltam leszedni, kényelmes volt a lecsavarás, de azért érződött, hogy nem enged olyan hamar, ha nem kell.
Annyit, hogy a gumi-felni házasítás nem volt probléma mentes. Nem akarta elsőre a felfekvést a gumi, mindig volt mit igazítani rajta. De még mindig jobb, mint a ragasztós, sztem.
Ti szereléskor bekenitek valamivel a gumát, hogy pl a helyére csússzon?? Ezzel volt a legnagyobb bajom. Kicsi szappant raktam rá az utolsó 2-re, nem volt idegem megint igazgatni. (mondjuk 00:00-környéki volt az idő)
thnx előre is a válaszokat. (Akkor is, ha majd csak Szeptemberben fognak jönni )
Minden lehetséges...
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 0 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.