Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: szer. júl. 29, 2015 9:22 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Ez csak Rajtad múlik, minket tudod hol keress...  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Bota
|
Elküldve: csüt. júl. 30, 2015 7:05 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd aug. 04, 2015 2:49 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Beszélgettem ma egy spanommal a boltban. Mondom neki jól ki van halva megint a fórum. Erre Ő: biztos nyaralnak..... Mindenki vazze??!!! Biztos senki nem talál semmi újdonságot, érdekes építést, új alkatrészt, autózni sem volt senki. Így nincs mit megosztani a többiekkel. Ha meg van akkor a fészen teszi. Csak ha meg gyíkod van azt meg itt teszed fel..... Érdekes világ ez.....
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szer. aug. 05, 2015 12:33 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Majd télen... 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. szept. 28, 2015 3:48 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi All A legutóbbi futamon is (és már máskor is) kaptunk ígéretet mindenféle kurv@ jó helyről. A kért fotók azonban nem akarnak megérkezni......  most akkor vannak jó helyek ahol szívesen versenyeznétek, vagy nincsenek?? Kapjátok össze magatokat...... Köszi. Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: szer. szept. 30, 2015 2:49 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Leowrc írta: Hi All A legutóbbi futamon is (és már máskor is) kaptunk ígéretet mindenféle kurv@ jó helyről. A kért fotók azonban nem akarnak megérkezni......  most akkor vannak jó helyek ahol szívesen versenyeznétek, vagy nincsenek?? Kapjátok össze magatokat...... Köszi. Üdv: Leo Biztos van, de az "messze van" 
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. nov. 20, 2015 9:39 am |
|
Off-road Mester |
 |
|
Leowrc írta: Hi All A legutóbbi futamon is (és már máskor is) kaptunk ígéretet mindenféle kurv@ jó helyről. A kért fotók azonban nem akarnak megérkezni......  most akkor vannak jó helyek ahol szívesen versenyeznétek, vagy nincsenek?? Kapjátok össze magatokat...... Köszi. Üdv: Leo Hi Tényleg ennyire senkit nem érdekel? ( sz@rtok rá?!) Láttátok a Jurassic parkot? Na abban volt egy idevágó mondat: "Aztán majd jön a sírás, meg a jajveszékelés......." Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: pén. nov. 20, 2015 9:01 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Haliho.
Helyszínekre gondolsz?
Ötletek:
- Csákvár dombok vagy Szár (Bp- től cca 35km) - Veresegyház tópart (ahol már táléztunk tavaly) - Szentendre Izbég vagy ,Papsziget Dunapart - Tahitótfalu Bodormajor (meg lehet velük beszélni) - Vác - Szödliget derecske dülö
De szerény véleményem szerint 2016-ban van még potenciál futamra a Gödöllői reptér, és a szadai pályánál is ( jó-jó tuom homok stb...de jó helyszínek voltak ).
Ha kellenek képek csinálok majd.
Üdv: Bandy
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: szomb. nov. 21, 2015 6:45 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
fotó versenyhez egy kis hozzáfűznivaló!
Köszönöm értelmes ember vagyok (unk) nem kell külön elmagyarázni,hogy "látjátok nem érthető" amint kiteszem a képet... Reggel mikor olvastam a "szabályokat" még nem így volt pontosan tudom, csak estére értem gép elé és nem olvastam át még1x valóban hibáztam!
Érthető volt elsőre is, csak időközben törlődtek az eredeti részek!!!!
Amúgy felesleges kicsinyeskedésnek tartom, hogy "saját" magunk által készített képet tegyünk ki! Őszintén miközben versenyzel magadat fotózod???????????????????vagy mi??????
Sajnálom, pedig jó kezdeményezés volt ez is...
Na részemről itt minden törekvést feladtam, csak olvasgatok a továbbiakban!
Üdv: Bandy
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. nov. 21, 2015 7:20 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Úgy imádom hogy mindent csak hisztivel lehet intézni...... Direkt odaírtam a szerkesztés okát jelezve a módosítást.... Köszönöm ismét.....
Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
|