Szerző |
Üzenet |
Csulik
|
Elküldve: hétf. máj. 14, 2012 7:12 pm |
|
Bója kerülgető |
![Avatar](./download/file.php?avatar=61_1351723018.jpg) |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Sziasztok! Belekezdtem megint egy project-be! (köszi Szotti) Az alap egy játékautó jeep Jk kasznija,Szotti már lecsiszolta a sarat,és kapott egy piros színt! A jó "öreg" Scx10 alváz lesz alatta természetesen. a gumik vagy rock stompers,vagy rock lox-ok lesznek,majd kialakul. Beltér is le lesz festve,műszerfal kidolgozva,bábu is figyelni fog benne(valami ferdeszemű akcióhős) Desing még nem dőlt el! Hátulra meglesz forrasztva valami bukókeret... fegyverszürke-fekete narancs(sötét)-fekete Ezüst-fekete fehér-fekete .................. Egyenlőre gőzöm sincs.... Találtam többet is ami tetszik,körülnéztem mik futottak a SEMA SHOW kiállításon... Ezeket találtam: http://www.google.com/imgres?start=160& ... :160,i:170http://www.google.com/imgres?hl=en&biw= ... x=93&ty=55Viszont idáig ez mindent visz: http://www.rccrawler.com/forum/1-9-scal ... ule-2.htmlKépek hamarosan Gergő
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
![](./styles/black_pearl/imageset/arrow_down.png) |
|
![](./styles/black_pearl/theme/images/spacer.gif) |
Csulik
|
Elküldve: hétf. máj. 14, 2012 7:21 pm |
|
Bója kerülgető |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd máj. 15, 2012 4:38 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Sziasztok!
Megvannak a színek!
Mattfekete-mattfehér mellett döntöttem!
Képek hamarosan
Gergő
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: hétf. máj. 21, 2012 5:02 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Sziasztok! Szép lassan készülget az autó! Alváz teljesen kész(kivéve vízálósítás) Kaszni fel van fogatva,tehát az autó menetkész,meg is volt az első teszt,nagyon jól mozog,elég könnyű az autó 3kiló alatt van! Kiegészítőket kell berakni,meg a lámpákat,na meg a belteret kell még befejezni! Íme: A tető alatt van egy "kis" plató oda kerülnek a cuccok PL:Emelő,lapát,dboz,kötél stb...(tető leszedhető) Vélemények? Gergő
|
|
|
batkaaa
|
Elküldve: hétf. máj. 21, 2012 7:49 pm |
|
Pályabejáró |
![Avatar](./download/file.php?avatar=98_1329829476.png) |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
szép lesz, jó lesz ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) a tengelytáv mennyi lett végül? nem jöttél a kardánokért! szerintem 1.55 mud slingersekkel lenne az igazi és nem ezekkel a gumikkal ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) egyébként jó autó lesz, grat hozzá! ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) üdv Attila
_________________ ![Kép](http://i63.tinypic.com/34506wz.png) U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd máj. 22, 2012 6:35 am |
|
Bója kerülgető |
|
batkaaa írta: szép lesz, jó lesz ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) a tengelytáv mennyi lett végül? nem jöttél a kardánokért! szerintem 1.55 mud slingersekkel lenne az igazi és nem ezekkel a gumikkal ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) egyébként jó autó lesz, grat hozzá! ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) üdv Attila Szia! Köszi. Nekem van itthon 1.9-es mud slingers majd alápróbálom azt is aztán megnézzük(küldök arról is képeket) Tengelytáv ha jól emlékszem 12mm-el hosszabb mint a honcho. Igen kimentek a fejemből a nagy versengés közben.... Majd hívlak a kardánok miatt. Gergő
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd máj. 29, 2012 5:35 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Sziasztok! Készülget nálam is az autó. Megkapta a pótkereket. Elég jól mozog a híd!!! Íme: Még a belteret kell befejeznem,előre kell kerítenem valami foncsort,és a kiegészítőket "felpakolni". Gergő
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd máj. 29, 2012 7:44 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Sziasztok! Szép lassan készülnek a kiegészítők is! Téma volt a másik topicban hogy: a kiegészítőket rakjuk kívülre ha lehet,próbálok ennek is megfelelni. Pótkerék,emelő,talán még a kanna is kívül lesz! De a polifoamot nem hagyhatom kívül,mert ha esik az eső akkor min alszunk? Van benzin is dögivel de "TI NEM KAPTOK"!! Be is rakom őket este. kérdés:"ha elöl a láncra rakok két kampót,akkor az jó vontatókötélnek?(vagy kötélnek kell lennie,és nem láncnak? ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) ) snowboard is készül,bicikli is van,meg viszek egy puskát is hátha lesz valami balhé! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Ez nem játék! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) vigyázzatok! többi kép: bekerült Kolompár Zsiga is a volán mögé! bocsánat a kép minőségért.... Gergő
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd máj. 29, 2012 8:39 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Sziasztok! Felraktam a kiegészítőket,kanna még kétséges,hogy marad e kívül... így fest most: Gergő
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: szer. máj. 30, 2012 3:40 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Sziasztok! Ma bekerültek a lámpák. Meg voltam ijedve,hogy mit fogok berakni,de próbálgattam,és az axial lámpái tökéletesen passzolnak! Be ragasztottam őket,és kész is! Íme: Hamarosan elkészülünk. festés hibákat ki kell javítani,belteret befejezni,hátulra valami kanna-emelő tartót forrasztani vörösrézből. Gergő
|
|
|
|