|
Szerző |
Üzenet |
Madman740
|
Elküldve: vas. aug. 09, 2015 10:06 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. feb. 01, 2012 8:19 pm Hozzászólások: 415 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hy, Jól néz ki ezzel a felni-gumi kombóval a Kék Bálna.  Feltételezem, hogy 1.9-es felni, mivel annak a gyári változata olyan, hogy a stiftre rögzíted. Amíg így használtam én nem hagytam el egy stiftet sem, de például csab1hd1-nek verseny közben csúszott ki több is ugyanabban a körben. Az egyiket elhagyta, a másik viszont befeszült a hajtásba. Szerencsére nem tört el semmit. Én emiatt vettem meg a hatszög átalakító kittet rc4wd-ről. Azért az oldalankénti 1-2 mm plusszért megéri a kevesebb idegeskedés szerintem. Sajnos, idén sem lesz Bálna találkozó a G6-on. Talán jövőre. 
_________________ E10 - Supra TT01 - Chevy TT02 - Audi Quattro TA05 - Volvo 850 TA05 - Volvo 850 Estate TA05R - Chaser
Pajero Dodge PW '48 Ford F150 '12 Ford F100 '56 Toyota Hilux '82 Volvo XC70 Volvo 912 6x6 Wraith Bronco
NPT TEAM DRIVER
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: vas. aug. 09, 2015 9:40 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Hi,
kösz skacok! Nap: Én inkább maradok a pici szappannál, fele idő.
Mad: Köcce, sztem is megveszem az átalakítót... mondjuk mostmár nem lazúl le. sajnálom, hoigy kimarad, mjad jövőre, talán magyarban is, ha nem lesz ilyen zsúfolt az évem, mint most.
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szer. szept. 16, 2015 10:12 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Nya, aki ott volt a G6-on, tudja hogy eléggé túlélős, igazi Off-roados verseny volt, remek idővel, remek társasággal. Én igaz 45 perc késéssel indúltam, de így is időre készen lettem a szakasszal, nem egy túl bonyolúlt pálya volt, csak igen veszélyes. Az autó jól bírta, telókat kell kicsit rendberakni, kaszni kapott pár ütést, karcot... Majd a nagyszervíznél. Remekül tapadtak viszont a kerekek, nem volt sehol semmi akadály, amit ne tudott volna legyűrni, kivéve a szűk fodulók, de azokat meg kihívásnak vettem.  70g kerekenként elég volt, hogy jól teljesítsen az autóka. Pár kép erejéig az aktuális standja a kocsinak:   Estét.
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: hétf. okt. 12, 2015 8:42 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
Lassan a végéhez közeledik a szervíz... nem kis meló. Ez az oxidos por mindehová befészkelte magát, kompresszorral se akart lejönni helyekröl. Foghézagot hídban lehet valamivel pontosítani, mondjuk kis alátétekkel? Hangyányit kotyogós, olyan 0,2 mm-es környékivel megoldható lenne, ha... Vélemények?
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. okt. 12, 2015 9:57 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
A kotyogás alatt mit értesz? A két kerék között van lógás, vagy a kardán és a "difi" között?
- Az első verziónál a difizáró kocka van "kiszopósodva", amitől még pont kimegy a világból. - A második verziónál a fogaskerekek vannak megkopva, ami csak cserével orvosolható.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: hétf. okt. 12, 2015 11:29 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
Is-is, most néztem meg... de inkább kimegy a világból. Thnx
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szomb. nov. 14, 2015 12:24 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
Hali, valakinek valami vélemény, milyen Knockle-t érdemes venni, Ugye ha már vesz az ember, akor High Clearance-t, és persze valami cvd-t is. Néztem a hot racinges-t... valami tapasztalat?  CVD: Hot racing vs Axial (vagy ha van egyéb, ami hobby szinten elmegy, akkor az is jöhet)  Lassan elkopnak a csontok, átalakítás miatt (csabi féle) akadozva tolat, meg hasonlók, evégett meg ugye a kihajtás kopik rendesen.... Tanácsokat előre is kösz. Üdv Emunem
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: hétf. nov. 16, 2015 10:04 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Szia Emu!
CVD csakis gyári Axiál! Igaz drága de legalább plug and play! Nem kell "szivacs-csapágy" és teljesen kókánymentes.
Knuckleról annyit, hogy egy kicsibb átalakítással (egy plusz furat a két fordulópont közelében) megoldja a forduló kör problémádat. De egy áttétel módosítóval is lehet ezen segíteni. (azaz gyorsítod az elejét)
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: hétf. nov. 16, 2015 11:12 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
mucsosz írta: Szia Emu!
CVD csakis gyári Axiál! Igaz drága de legalább plug and play! Nem kell "szivacs-csapágy" és teljesen kókánymentes. Akkor jól éreztem, hogy nem érdemes vele "olcsóskodni"... mucsosz írta: Knuckleról annyit, hogy egy kicsibb átalakítással (egy plusz furat a két fordulópont közelében) megoldja a forduló kör problémádat. De egy áttétel módosítóval is lehet ezen segíteni. (azaz gyorsítod az elejét) Na azt a furatos dolgot hogy is gondoltad, sejtem, de nem értem 
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: kedd nov. 17, 2015 9:58 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Idézet: Na azt a furatos dolgot hogy is gondoltad, sejtem, de nem értem Szia! Dobj egy mail címet és leírom, lefényképezem, hogy hogyan oldottam meg teljesen gyári alkatrészekből a nagyobb kórmány kitérést. Tudnod kell: Furás faragás mentesen nem fog menni. Tehát ha sajnálod megvágni a gyári alkatrészeket akkor vagy költened kell egy kicsit rá vagy marad így.
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |