Szerző |
Üzenet |
Brumca
|
Elküldve: pén. nov. 20, 2015 6:02 pm |
|
Szalagszedő |
|
|
Hali. A nyomtávot majd picit módosítom, a kerékhatszög vastagságából asszem le tudok venni 1-2milcsit. A mai napon elkészültem az első lökössel,hát nem egy LOD,vagy EVO,de asszem jó lessz.A hátsó lökös még várat magára,majd valamikor.A sötétben való bóklászást hivatott segíteni a sorlámpa,meg a beépített fényszóró. A kábel rengeteg a tetején,majd eltűnik,valamikor.Képek: A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Találtam valami tartó féleséget,ami talán jó lessz a pótkereket felrakni: A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Háááát egyenlőre ennyi. Köszönöm, Sziasztok.
|
|
|
|
|
mucsosz
|
Elküldve: pén. nov. 20, 2015 9:35 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Szia Brumca.
hogy is kezdjem...
Látom az elszántságot és a tüzet a munkádban. Ez mindenképp figyelemre méltó. De mielőtt véghez vinnél bármilyen tettet is nézz szét kicsit a neten. Tudom hogy szép az X5 de nem egy terepjáró. Főleg nem laprugós!! Illetve egy a mütyür kis body nagyon bután mutat ezen az alvázon. kilóg a segge alól a vázpár..... mint egy IFA. Szerintem keress egy kommersz erre az alvázra való honcho karosszériát. Sokkal többet ki lehet hozni belőle. Hamár laprugó.. akkor nem gyors kötözővel tedd rendbe ha lelazul a csavar hanem csináld meg rendesen!
Tényleg nem bántani akarlak!! De egy csupa szkél fórumon tuti találsz mindenre megoldást és a rengeteg tapasztalattal rendelkező társak is szívesen segítenek.
Kérdezz bátran mielőtt bármibe belevágsz!
Szívesen segítek én is!
Béke!
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure
|
|
|
|
|
Brumca
|
Elküldve: szomb. nov. 21, 2015 9:34 am |
|
Szalagszedő |
|
|
Haliho.
Nem bántottál meg,minden hozzászólásból tanulok. Van még mit tanulnom. Egyenlőre ez a kaszni van (de nemsokára..........) amíg nem lesz másik evvel próbálkozom.Tudom sajna pici rá,majd valamit kitalálok a seggére is. A laprugó rögzítését már kitaláltam,csak még nem jutottam el odáig,hogy megvalósítsam,még várat magára.Egy "H" betűt formázó alu lemez,minden szárán és közepén furat.3 as csavar ráhajtva a hídra "H" betűn átvezetve,anya és kész....elvileg. Most az elsődleges szempont:KASZTNI KERESÉS. Amúgy az első lökös? 1-10 ig?
Köszönöm.
|
|
|
|
|
mucsosz
|
Elküldve: szomb. nov. 21, 2015 12:48 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Brumca írta: Haliho.
Nem bántottál meg,minden hozzászólásból tanulok. Amúgy az első lökös? 1-10 ig?
Köszönöm. örülök h jól látod Nekem tetszik a lökös. Szerintem 7!
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure
|
|
|
|
|
Brumca
|
Elküldve: vas. nov. 22, 2015 11:43 pm |
|
Szalagszedő |
|
|
|
|
|
|
Emunem
|
Elküldve: vas. nov. 22, 2015 11:54 pm |
|
Pályabejáró |
|
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Hoppácska-hoppácska... na így már más a leányzó fekvése...
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
|
|
|
Brumca
|
Elküldve: kedd nov. 24, 2015 9:56 am |
|
Szalagszedő |
|
|
|
|
|
|
mucsosz
|
Elküldve: kedd nov. 24, 2015 7:02 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
Idézet: A folytatás 23-án csütörtök estefelé várható. Te minek akarsz júniusig várni? (ott lesz legközelebb csüt 23) Szép ez a kaszni. Dobd is át a szélesítéseket ezek meg mehetnek a levesbe. (szerintem) hajrá! Sok itt a Jeep. rengeteg megoldást és ötletet szerezhetsz! Sok sikert!
|
|
|
|
|
Brumca
|
Elküldve: csüt. nov. 26, 2015 6:57 pm |
|
Szalagszedő |
|
|
Hali
Sajnos nem alakultak a dolgok úgy ahogy szerettem volna. Semmi érdemleges nem történt a jeep -el kapcsolatban. Egyenlőre pihike a projetke.
Hali
|
|
|
|
|
Brumca
|
Elküldve: csüt. dec. 03, 2015 7:29 pm |
|
Szalagszedő |
|