Szerző |
Üzenet |
Szotti
|
Elküldve: pén. márc. 04, 2016 9:14 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING! már hiányoztam.........? (És akkor most lehet: "Rohadjon meg a Szotti!" - Be lehet kapni!Akkor a 2016-os Trendnek megfelelően megépített "C2"-s Rusty Marie!  Egy kevés cucc az upgrade-hez:  Fő paraméterek, a teljesség igénye nélkül: -SCX alváz + alu skid plate + Egyedi gravírozás -Vágott Vaterra hidak + alu cuccok -OEM felni -ProLine Super Swamper -45T motor -5A BEC -HK 20kg-s szervo -Axial AE-5 szabi -Egy csomó "alamínyium"! -Know How A nyomtáv: 21cm! Hirtelen ennyi! Képek: http://rcpilot.hu/gall/auto/309/20160304204824/rusty_marie_yota_16_upgrade_edition.htmlIgazából lehet köpködni! De : " A Rozsdás már volt címlap fotón.. a 2014-es G6 után!!!!" Vagy: "Tudod..... innentől már Nekünk nem kell bizonyítani!" Bocs, ha beképzelt, nagypofáskodásnak hangzik/hangzott..... Ez van! Akinek nem tetszik..nem barátkozik! Lala barátommal már futottunk pár teszt kört! Ígéretesnek tűnik!  Szép napot! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. márc. 04, 2016 9:22 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Rohaggyá meg......  Kicseréltem a képek linkjét, hogy értékelhető méretűek legyenek.... ingyen!  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: pén. márc. 04, 2016 11:00 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Maradi ez a Szotti... De azért a Marisnak még megvan a csábja... 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: szomb. márc. 05, 2016 6:25 am |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING! Köszi Leo!!!! (Nekem még mindig nem megy..  ) A képek linkelési problémáit leszámítva. Vélemény? Maradi? hmmm.. lehet, de ez az autó nagyon jó, és terepen is bizonyított.... és ez maradt a garázsban. Ergo, abból építkeztem, ami van. Csak egy "kicsit" hozzányúltam. Mindenkinek jó építést, szépítést! Szép napot! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. márc. 05, 2016 7:51 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Hmmm, olyan "rozsdamaris"-os.  Túllógások rendben, vaterra híd rendben, összkép rendben. A piros gátlók miért nem kerültek alá? Úgy látom a fotókon a TLT-k virítanak alatta. Jók az vaterra alu cuccok, de nekem a vágott hidak miatt nem jöhetnek szóba..... Üdv: Leo ui: a küszöböket én ledobnám alóla..... 
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: szomb. márc. 05, 2016 8:57 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Halihó... Milyen az összkép Szotti bácsi....jó jó nagyon meg minden...de hát olyan rozsdás szegény Nekem nagyon bejön, de ezt úgy is tudod, csak olyan jó...megint megindult kicsit a fórum és így ide is leírom Személy szerint örülök,hogy C2-ben indulsz. ui: Leopapa a vágot hídra is jók az alu cuccok!!!! Jó építést. Bandik
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. márc. 05, 2016 10:20 am |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Mivel nekem a "C" hubok is vágva vannak, így nem.....
Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: szomb. márc. 05, 2016 10:43 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
MÓÓNING! Igen, a tesztnél még a TLT-k voltak bent. Azóta ezek kicserélődtek! Egyébként ezek a hidak is vágottak! Az alu "C"-t egy kicsit formázni kellett, hogy a helyére menjen, de csiszolás után egy kis piros alkoholos filc, és már nem is látszik, hogy elcsiszoltam. Tehát simán jók! Kívülről valóban nem sokat változott. Szép napot! Szotti
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: szomb. márc. 05, 2016 11:13 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Uff!
Jól eltalált C2 autó. kinézetre is és összetételre is! Asszem lesz miért versenyezni! Már alig várom hogy április legyen!!
Olyan Szottis. Szépmunka! Lehet én is "összetöröm" kicsit a toyotát.
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szomb. márc. 05, 2016 11:43 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Könnyű úgy építkezni, ha már eleve versenyképes az alapanyag. Amúgy na, Mr Axial munka.  Nem érheti szó a ház elejét! (am megfogadtam a tanácsod, bekerült a Fordba egy 35T-s motor, tesztek később)
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
|