Szerző |
Üzenet |
veszter
|
Elküldve: csüt. ápr. 07, 2016 8:21 pm |
|
Csatlakozott: szomb. máj. 25, 2013 9:55 am Hozzászólások: 113 Tartózkodási hely: Makó
|
Hello! Azt szárad-e már a festék rajta???? Lássuk lássuk 
_________________ Üdv: Veszter
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. ápr. 07, 2016 8:59 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Igen, hozzáfogtam ma a festéshez. Elég hosszú még a lista, de reményeim szerint készen lesz vasárnapra.   Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. ápr. 08, 2016 8:25 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Reggel (még az eső előtt) megkapta a második réteg zöldet is. Ettől aztán olyan fényes lett, hogy sebtében fújtam rá két réteg matt lakkot is. Bedeszkáztam a platót és felkerültek a kötelező cuccok is. Köszi Zsolt75-nek, hogy felhívta a figyelmemet a visszapillantó tükrökre..... már hogy nem kellenek.  Ilyen lett.....    Fogy a lista.......  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
zsolt75
|
Elküldve: szomb. ápr. 09, 2016 7:24 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm Hozzászólások: 436 Tartózkodási hely: Budapest, XV.
|
Olyan jól haladsz, hogy még tesztelni is lesz időd 
_________________ Jeep River Rider HB Cyclone TC
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szomb. ápr. 09, 2016 11:07 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Lássuk élőben, mozgás közben, mondjuk egy videóban 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. ápr. 14, 2016 9:03 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Na igen a teszt...... ez megint elmaradt ugye. Meg is "örvendeztetett" az autó egy 4. hellyel. Az elmúlt szezonok nyomot hagytak a hajtáson, pontosabban a hidakon. Eddig igazából fel sem tűnt a probléma., amit nem is értek..... A kopott difik és CVD miatt, teljesen álló hajtásnál illetve kardánoknál az autó még tud mozdulni/löttyenni majdnem egy centit. Aki látta a menetemet, tudja miről beszélek, amikor belegurultam a mögöttem levő kapuba.
Mivel az idő sürget és ráadásul az rc4wd-nél nem volt csak egy difi, kerestem más megoldást. Egy olasz cégnél meg is találtam mindent amit kerestem. Az árak is elég normálisak ($=€) viszont legalább közel van és nincs vám.
Folyt köv....
Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. máj. 02, 2016 9:27 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Időközben megjöttek a cuccok és be is lettek építve. Nagy javulást értem el, de ebben közrejátszott az is, hogy kivettem az osztóművet a rendszerből. Most az R2 direktbe hajtja a hidakat. Elkészültek az átlátszó ablakok, beült a sofőr bácsi és a rögzítések is a helyükre kerültek.    Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
veszter
|
Elküldve: kedd máj. 03, 2016 4:54 pm |
|
Csatlakozott: szomb. máj. 25, 2013 9:55 am Hozzászólások: 113 Tartózkodási hely: Makó
|
Cool a verda! Egy szembe képet is szeretnék, köszi! 
_________________ Üdv: Veszter
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. aug. 01, 2016 10:56 am |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Na erről a szembe képről jól elfelejtkeztem..... de ami késik az nem jön időbe.....    Több éve nem estem ki műszaki probléma miatt.... (kb 6 éve) most azonban utolért a végzet engem is. A hibáért csak magamat okolhatom. A viszonylag magasra tett R2 hajtás miatt az első kardán kicsit nagyot "tört". Igaz ezt csak akkor tette, ha a híd teljesen kirugózott állapotában volt. Nomármost, ebben az állapotában húztam egy gázt (a minden rendben van-e alapon) és abban a pillanatban eltörte a csuklóban levő stiftet...... Kaptam ugyan kölcsön egy műanyag kardánt, (köszi Zsolti) de az csak az egyik szakaszt bírta ki. Na ebből kiindulva kapott az autó egy durva acél kardán szettet. Ez nagyobbat tud "törni" mint az eddig benne levő junfac. Remélem ezzel már nem lesz gondom. (igaz eddig a másikkal sem volt....)  Próbaképpen feldobtam rá egy 1.7-es szettet..... nem rossz, de túl puha. Kéne bele valami keményebb tömés.   Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: hétf. aug. 01, 2016 12:12 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
Leo B+ Ezzel a gumival dögösebb a gép. Ballonosabbnak tűnik. Nekem tetszik így egyben. Szép munka. Gratulálok hozzá.
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
|