Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: kedd jún. 21, 2016 4:57 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Régi vágyam látszik beteljesülni......  Hozzám került Daniel szebb napokat látott jeep-je.  Igaz áprilisban ment utoljára, de még rajta volt az akkori sár. Szerencsére pontosan tisztában voltam vele, milyen értéket takar a kosz.  Az alkatrészek elmosása után mindent bezsíroztam amit kellett.    A főbb alkatrészek a takarítás után.  Az elektronikáról .......  Az Olasz G6-ra kell elkészülnie, de ahogy magamat ismerem előbb kész lesz. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: kedd jún. 21, 2016 10:07 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Grat, FB-n néztem, azt hittem új alkatrészek... 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. jún. 25, 2016 10:17 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Megkukkantottam az elektronikát is....... szerintem marad ez a kombó ami benne van. Jónak tűnik...  Ez adja a hajtást: - Tekin RS brushless szenzoros szabályzó - Tekin ROC 412 2300kv szenzoros motor - Castle 10A külsö BEC Az axial szervóból csinált csörlőt ez táplálja amperrel: - Tekin FXR kefés szabályzó Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. aug. 19, 2016 1:42 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Sokáig agyaltam mit is kéne építeni ezekből a remek cuccokból. Aztán megvilágosodtam..... mondjuk már régebben....  Terveim között már régebben is szerepelt egy 1.9-es wraith vázas autó, amihez most remek alapot adtak a Vanquish cuccok! Gyorsan levagdostam a fölös cuccokat és ez lett belőle.  Mivel a váz itt-ott meg lett keskenyítve, pont jó lett bele az scx10 váza. Na jó, pont akkorára lett keskenyítve hogy jó legyen és persze szabályos is, hátha.....  Jól mutat rajta a szponzor lökösöm is.  Eddig tetszik.....   folyt köv..... Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. okt. 06, 2016 11:14 am |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Volt ám itt is haladás..... csak elfelejtettem posztolni. Van ez így...  Időközben eldőlt a végleges design is. Mivel a Jeep G6 bontásra került megmaradt a kaszni, meg aztán Pege is inspirált.....  Egy kis faragás után már pattant is fel a csővázra.  Itt jött a következő probléma. Mivel a csőváz és a kaszni is fixen rögzítve lett, lehetett agyalni az aksicsere mikéntjén. Kis fejtörés, majd jött az ötlet. Mivel az aksi elől van a legjobb helyen, legyen levehető a gépháztető. Ezután kis agyalás ismét, hogy is lehetne ezt szépen megoldani. Ilyen lett:  Két belső lemezcsík felcsavarozásával elég jó illesztést sikerült elérni.  A géptetőt elől két csavar fogja hozzá a vázhoz.  Közben a lámpasornak is felkerült a helyére. Végre el tudtam használni a Vanquish tartókat.  Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. okt. 06, 2016 11:21 am |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Van még......  A külső után jöhetett a belső kialakítás is. Az aksi tartóján a szervó is helyett kapott. Sikerült úgy kialakítani, hogy elfér egy nagy aksi és ráadásul a kitérésnek sem szab határt. Pont elfér minden.    Egyenlőre ennyi........ ja nem. Egy kis pózolás a G6-on nyert csörlővel.  Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: pén. okt. 07, 2016 9:47 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Haliho Hát ez "szörnyűűűűűűű" mármint átvitt értelemben... Bitang egy masina lesz ez 
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szomb. okt. 08, 2016 9:13 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
szemből lehetne egy fotót? mikéntjére deríteném a fényt a szervó körüli dolgoknak. Thnx! Szerk: Persze naked fotó kell! 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: vas. okt. 23, 2016 2:29 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Leopapa. Szépek a teherautók , meg minden, de engem ez az építés érdekel a legjobban... Jöhetne ide is valami csemege üdv: bandika
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. okt. 23, 2016 3:19 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Majd ha lesz friss kép, akkor úgyis látni fogod. Egyenlőre nincs.
Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
|