Az előre hátra dőlésről van most betű. Gyárilag stock autónál is kb 35' zár a teló, lifted autóként meg kb 25-30'. Mert letettem a korábbi Vaterra féle felfüggesztéről, nem elég scale lenne ha terpeszt az autó. Ha lesz fekete pénteken olcsó becsúszós, akkor elől 80mm, hátul 70, vagy ha nincs más akkor csak 80/80 vagy 70/70 lesz. ... some time... De egyenlőre maradjunk annál, hogy elméletileg ha beépítem így, akkor maradhat-e C1?
Okításként:
Ennek fényében az F150 2012 modell kivétel, vagy sem?
Üdv Emunem
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
Párszor átrágtuk már a lökös kérdését. Mondj konkrét elképzelést, úgy egyszerűbb lesz. Amúgy nem tervezzük a street kategória szabadabbá tételét. Arra vannak egyéb lehetőségek.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Nissan Navara: ahogy neked van (volt ) Honcho lökőssel ( szélességet betartva természetesen ) Toyota LJ 40 Loops : ARB lökőssel Illetve Nissannal SDI szélesítéssel a kerékíveket.
Az alap természetesen gyári Vaterra Ascender Nissannal. Toyotanal MST.
A nissan íveket nem lehet megvágni, tehát a szélesítéssel csak a kerékkilógást tudod variálni. A lökös honchósítása kérdéses, erről egyeztetnem kell. A toyota-t még mem láttam ARB lökössel. Van esetleg fotód?
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
A 2017-es szabályzatot mikor tervezitek kihirdetni "hivatalos" formában? Tudjuk nem sokat változik, ( nem is kell szerény véleményem szerint ) de hátha lesznek még építések addig a kategóriákban.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.