Szerző |
Üzenet |
Döncy
|
Elküldve: szomb. jan. 14, 2017 2:19 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Emunem írta: Szép ótó! Remélem az lesz! Leowrc írta: Hi Ez már megint túl jól alakul.....  Üdv: Leo Pici, apró iróniát vélek felfedezni a sorok között. Bár lehet, nem véletlen!?  Na, de miután az admin törölte a Pajesz-para hozzászólásokat folytatnám az idevágó folytatással. Elkezdtem a "kötelezők" beszerzését-gyártását. Kallódott itthon még csörlőkapa. Kapott egy seklit a végére, ez megvolna:  Nekiugrottam a műszerfalnak is, próbálom képek alapján az eredetit lemásolni. Bár a hajtás miatt a középkonzol kicsit csalóka lesz, de igyekszem:  Folyt.köv.
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: szomb. jan. 14, 2017 6:03 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali
Jó lesz a Jeep tetszik a megoldás az akksi tartóra, meg a beltér megoldásra, az ülések is gondolom 3d nyomtatott könnyű darabok.
Megmarad a tető, vagy "levehető" változat lesz bukókerettel?
Felniben milyenben gondolkodsz?Marad a gyári gumi?
Jó nagyon a lökős megoldás is, szokásos Döncy minőség.
Várom a folytatást...
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: szomb. jan. 14, 2017 7:30 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Bandy írta: Hali
Jó lesz a Jeep tetszik a megoldás az akksi tartóra, meg a beltér megoldásra, az ülések is gondolom 3d nyomtatott könnyű darabok. Én is remélem, hogy jó lesz. Az űléseket még Napalm nyomtatta, valamikor 2015 környékén. Bandy írta: Megmarad a tető, vagy "levehető" változat lesz bukókerettel? Marad a tető, átlátszó ablakok lesznek. Esetleg a hátulja nyitható lesz. Bandy írta: Felniben milyenben gondolkodsz?Marad a gyári gumi? Felni mindenképp valami beadlock-os lesz. Valószínüleg marad a gyári guma, tetszik.
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: szomb. jan. 14, 2017 10:07 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nézz szét Junfac-on elég jó kis szűk új felnik vannak...
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: vas. jan. 15, 2017 10:12 am |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING!
Nagyon jó lett / lesz!!! GRAT! "Csak" kérdezem: A műszerfalat nem gondoltad a "LOOPS"-tól?? Van nekik YJ-hez! Illetve engem is nagyon érdekel, hogy "Hard Top"-os lesz, vagy fix... esetleg cabrió???
Szép napot! Szotti
Csatolmányok: |

azta_1872608_3721.jpg [ 13.39 KiB | Megtekintve 2793 alkalommal. ]
|
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: vas. jan. 15, 2017 3:41 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Hi! Köszönöm, igyekszem jófajtára csinálni. Szotti írta: "Csak" kérdezem: A műszerfalat nem gondoltad a "LOOPS"-tól?? Van nekik YJ-hez! Nem, mert nem volt túl bonyolult:   Kormány, a'zt jónapot. Elkezdtem beburkolni a hajtást:     Van még mit csiszolgatni rajta, de mivel elég lenne a fél beltér is, azt gondolom megfelelő lesz. Szotti írta: Illetve engem is nagyon érdekel, hogy "Hard Top"-os lesz, vagy fix... esetleg cabrió??? Marad a kaszni így, nem vagdosom meg. Verseny gép lesz, kell a merevség. Tervek szerint a hátsó ablak nyitható lesz. Ott lehet ki-be pakolni a cuccokat. Folyt.köv.
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: vas. jan. 15, 2017 5:05 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Na, ígérem az utolsó ma. Aztán holnaptól lelassulok kicsit. Beltér lezárása elől. Azt hiszem tűzfalnak hívják:   Folyt.köv.
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: vas. jan. 15, 2017 10:23 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Ez mind 3 mm-es stirol? Szépen alakul. 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: hétf. jan. 16, 2017 8:19 am |
|
Sziklamászó |
 |
|
Nem, ez mind 1-es és 2-es sztirol. A 3-as túl vastag, nehéz vágni-hajlítani. Azt csak erősítésre szoktam használni, néha. De inkább az 1 - 2 mm-est rétegelem ahol kell a + merevség.
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: hétf. jan. 16, 2017 10:55 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Szépmunka!
Hajrá!!
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 
|
|
 |
|
 |
|