Móóning!
Eljött az idő...!
Én is szeretnék benevezni a 2017-es építési versenyre!
Bár időm nagyon kevés az építésre, és szintén jómagam csinálom a gépet, azért az idei C1-es futamokra mégis csak készülök/építek!
Eredendően, nem ez a project lett kitalálva, beindítva...de jött a "Heuréka pillanat", amit JOE barátomnál tett látogatás eredményezett!! Lemértük, szabályzatnak megfelel!!! Azonnal telefonon egyeztettem Leo-val, aki igent mondott!! Nem is volt tovább kérdés számomra, hogy új project indul, az eredetit pedig töröltem!
MST-CFX:

Első, és legfontosabb, hogy itt (is) megköszönjem MADMAN közreműködését, segítségét!!! Köszi még1X!
Ha jól tudom, akkor még senki sem rakott össze ilyet?
Minőségben ugyan olyan jó, mint az CMX, csak kicsit máshogy, máshol van a hajtás!

Az alváz többi részére nem térnék ki!
És miután, mint említettem, hogy kevés az idő, ezért a fotózás helyett a "flex" járt a kezemben!
A kasztniról annyit, hogy ez már 2-3 éve feltűnt itt a magyar trial világban....csak akkor még nem volt hozzá megfelelő alvázunk!!!
Kasztni:
https://www.mall.hu/rc-auto-modell/buddytoys-rc-jeep-wrangler-110-zluty-2015?src=sugSzóval nem volt megállás!
Addig vágtam, szabtam, amíg hirtelen ezt láttam:

Persze, így mindjárt lett külső csörlő... a megfelelő helyre:

Aztán sok apró finomítás, csiszolás, illesztés után kialakult egy két nagyon finom apró részlet!!

A tükrök a már "jóöreg" Csabi által jegyzett csavaros trükkel lettek behajthatók!

Ma estére bekerült a sofőröm is! Mert hát az ugye azért illene Mindenkinek???!!!!
(Tudom, hogy megint csajszi, de hát Lányos apuka vagyok!

A hátsó traktus is kialakulni látszik!

És elkezdődött a lámpázás... Az első "nappali menetfények"

A lökösök kaptak "sekliket", ill a csörlőt megpróbáltam kicsit "frissíteni":

Nos, most így állok!
Elnézést, ha kicsit "gyorsított filmes" az élmény, de kb. gyorsítva is dolgozom rajta!!!!
Az eddigi fotók:
https://rcpilot.hu/gall/auto/309/20170222205920/mst_cfx_jeep_wrangler_rubicon.htmlAz elektronika egy része bent van. (motor, szervo, Bec)
A világítás vezérlő természetesen kapcsolható lesz távról, mert ha már tudja a Spektrum+HK-s swich, akkor miért ne? A csörlőt szintén a távról fogom működtetni egy második szabályzóval.
Röviden, tömören ennyi!!!!
Kb. 1-1,5 hónap munkát oldottam meg 1 hét alatt!Ezt tessék értékelni!!!

Szóval, folyt. köv!!!
Mindenkinek jó építést/faragást!!!
Szép napot!
Szotti