Hi

Öböl Music Beach Vándorkupa 2017
Szabályzat:
- Az alapvető különbség az eddigiekhez képest, hogy ebben az évben csapatversenyként küzdünk egymással. Szerettük volna elérni, hogy a megszokott 10-20 perces futamok helyett, többet tudjatok illetve tudjunk autózni, miközben különböző feladatokat kell megoldani.
- További változás még, hogy a nevező autóknak meg kell felelniük a Team HRCCT 2017-es RC4WD Scale triál szabályzatnak. (Street, Ultimate, KIT)
- A futamon 5 fős csapatok küzdenek egymással és az idővel.
- Lehetőség van egyéni nevezésre is, így a csapat nélküli egyéni nevezőkből a helyszínen alakítjuk ki az 5 fős csapatokat.
- Nincs kézi segítség, csak csörlőzésnél nyúlhattok az autókhoz. (kizárással jár, pont mint a G6-on)
- A pálya szélét jelző szalaghoz hozzá lehet érni, de nem mehet rajta át (egy kerékkel sem) az autó! (kizárással jár)
- A kihelyezett kapukhoz nem lehet hozzáérni! (15 büntető pont)
- A futam alatt van szervizelési lehetőség, de az óra nem áll meg!
- A hibapontok és az eredmény kiszámolása megegyezik a 2017-es szabályzatban leírtakkal, de a kapuk mérete nagyobb lesz.
- Lesznek kitöltendő tesztlapok is, mint anno Babaton az éjszakai futam előtt.
- A területen egy hosszú szakasz kerül kijelölésre, melyen ráindításos rendszerben indulnak a résztvevők.
- A csapatok egymást pontozzák, melynek korrektségéért a kijelölt csapatvezető felel.
- A szakasz teljesítése után helycsere, vagyis az eddig pontozó csapatból pontozott csapat lesz.
- Az óra az első autó elrajtolásakor indul és az utolsó csapattag beérkezésekor áll meg.
- A szakasz akkor van teljesítve, ha minden csapattag áthaladt a célon. (vontatni is lehet a lerobbant kollégát)
- A futam teljesítésére maximum 90 perc áll rendelkezésre!
A legjobban teljesítő csapat kapja meg a vándorserleget, amit egy évig birtokolhat.
Érkezés: 9:00-tól
Kezdés: 10:30-kor
Díjkiosztó: kb 14:30-kor
Nevezési díj: 1500.- / fő
1. csapat:
- Leo
- Pege
- Napalm
- Szotti
- Józsi
2. csapat
-