A kocsi május közepe óta van nálam.
A kezdeti kormányzás egy vicc volt ... kb nudli. Faragom - javul. Futott már a kocsi elég sok órát -ahhoz képes h 2. számú polcosnak szántam- ... Közben változott a prioritás - és inkább versenyre akarok vele menni, és nem hobby kocsiként nyúzni naponta. Arra van más modellem (aminek tempója is van

). A mostani fejlesztés alatt álló kocsira nyugodt szívvel tudom mondani h van benne potencial. A tengely rész kérdőjeles, nem véletlen fejlesztették át a kit verzióban szinte alapjaiban. De nem kritikus, csak ésszel kell menni a kocsival. A sok ezer futó kocsi mutatja h népszerű. Főleg az USA -ban. Reális képet videok és képek alapján lehet mondani. Gyilkolják ész nélkül sziklán - a tengely ami rendre törik a hex belső tövénél ... most erre mit mondjak? hogy az amcsik hülyék? Igen - azok. Nem crawler , és pláne nem rock bouncer. Az építéseik is agyrémek. Mondjuk úgy - nem értik amit csinálnak, rábaccák a 2.2 -es gummit, agyig szétvágják a kasztnit mert nem fér a gumi - beletolják az 540 -es motort és szét-rugatják, szét-nyaggatják. Ők szerintem NEM tudnak vezetni (tisztelet a kivételnek) ... Ez egy 1/12 -es kocsi ... csak nem veszik figyelembe. Pege (ő volt a bíróm) mondta a versenyen h meglepte h milyen könnyedén felment mindenhol. Dinamika okés. Mozgása szrtm meglepően jó. Bár tök máshogy kell vezetni a tengelytáv és a kormányszög miatt. Tanulható.
Ami nagyon fontos - hogy minden pici apró változtatásomra pozitívan reagál. Ez jó jel.

Nálam az autó EDDIG gondmentes. Sikeres tesztet futott Budaőrsön sziklán 2,5 óra - Hungaroring trial pályán versenyen kívül ment , simán végigment - több saját teszt éjjel / nappal - teszteltem 2*3 órát Lipi ringen vegyes terepen, majd az évadzáró HRCCT trial -on egy jól elkapott versenyen 5. helyet csíptem a sárkánnyal ...
De tartalék alkatrész kelleni fog. Hisz amúgy hosszú távra tervezem a kocsit.
ill .... Semmi sem örök élet. Bár ezt inkább a csapágyakra értem.
Eddig minden okés, használom - DE ésszel - és eddig nagyon hálás.
Élvezem a kocsit. Szeretem és kissé talán elfogult is vagyok
Ár/értékben szrtm 10/8,5 *** de ez a mostani tuningolt állapotra vonatkozik, ami még esetleg 10/9 -re updatelhető

FIGYELEM:
Óva intenék bárkit h nekiálljon Axial -hoz hasonlítani - ezt szrtm Önmagához kell mérni.
Ez persze addig van így amig a kocsiról "önmagában" beszélgetünk, mert a pályán versenyben már nincs helye a kifogásnak.