Hy!
Mai kis kertben járatás után sajnos újra kellett gondolni az autót...
Mucsosz kollegának jó volt a meglátása tényleg aránytalan volt a gép a kerekek miatt illetve a kaszni méretei miatt is.Illetve a másik kérdéses dolog a szervó lett jx szervót vettem bele 25kg digi de kb 15 perc autózás után amikor megnéztem az elejét hogy minden rendben van-e kissé meglepve tapasztaltam hogy szépen kotyog a szervó a központjában hm ez szép , ok nem egy 100 eurós hitec stb egy "vacak" kinai 15 dolláros de ettől többet vártam . Megturtam repülős cuccaimat és találtam egy savox szervót ami már jócskán repült de még így is jobb mint az előző...
Mivel elől egy tuning kormánymű került beépítésre aminek a knucle része egyenes volt és ezáltal beleért a kerék a gyári hatszögre szerelve ezért vettem a gyári hatszögek helyett 10mm hatszögeket ezzel már nem ért bele a kerék a kormánykarba de viszont való igaz hogy széles lett nagyon. Felmerül a kérdés biztosan hogy kereket kellett volna venni más offsettel de ugye mivel kisérleti stádiumban van az egész nem akartam arra pluszan elkölteni utána meg nézegetni kerékszettet. Menet közben találtam még régebbről tuning knucle szettet viszont így visszakerült a gyári műanyag C elem konzol de a végeredmény szerintem jó lett. Kimaradt viszont így a Vanquish szett de majd lesz talán még projekt ahová pont ez kell...
Most lehet nézni hozzá valami ütős kerékszettet aztán éles próba újra..