Haii All
Nos lássuk a tegnapi kuppantéria sorozat záró de nem az utolsó napot, az én szemem sarkából nézve...
Pálya & helyszín.
Most már mondhatom sajnálom hogy a 2011-es ezen a helyszínen tartott meneten nem voltam ott de voltam korábban ott egy "jáccós" napon így nem volt számomra újdonság, de faxán betájolt és kapupárokkal okosan kijelölt szakasz sikeredett az én nézőpontom szerint. Tekintve az előző futamot ahol sok volt a panasz a nehézségi szintre és a csörlő nélkül "állítólag" teljesíthetetlen szakaszokra, most én vettem a kapupár kihelyezés irányításának a jogát a kezeim közé. Éppen ezért nem is értettem az aggodalmakat annak tekintetében hogy a két "rézsűs" rész vagy a "veseködarab" nem megoldható a kijelölt nyomvonalon ezért meg azért...Nos a nyámnyiláknak elárulom : akiket én pontoztam végig (nem a krémet) 80% teljesítette hiba nélkül ezt a három bevehetetlen részt... Azt hiszem nem volt olyan kapupár amin legalább 6-8 ember nem ment át hiba nélkül. Konzekvencia : akinek nem megy a rézsű nézze meg azt az embert akinek megy, vagy kontra vesekő ! Nem sétálunk a völgyben összemelegedve két baráttal (VG és trsai.) hanem kifigyeljük hogyan is lehet áthaladni a kapupárok közt példának okáért mondjuk hiba nélkül... Szal a hozzáállás javításról ennyi...
100% teljesíthető 3 komolyabb kapupárral de mondhatjuk rutin szakasz volt kijelölve és mindenki annyi hibát csinált amennyit nem figyelt oda rendesen...
FIZETETT KÖZLEMÉNYKÉNT: Volt aki 2WD-vel is végig tudott menni (Api) és végre nem ő töltötte ki a futam egész délelőttjét a menetidejével, hála a technikai hibájának amit ezúton is szívből JAJJ DE SAJNÁLOM !
Batkaaaaa : azt hittem azért kéred, hogy vegyelek előrébb a sorrendben mert azöreged futama után nem akartok végig maradni...

DD Legközelebb ne vegyéetek fel egyforma mellényt és akkor megúszod az osztás rádeső részét. Bár még most sem értem hogy te irányítottad az öreget a kátyúba vagy Api hajtotta szét a rendszert....
Továbbhaladva a krémen : Leo most már lehet menni tovább rendesen. Radzsbi és Pege megkapta azt az évet amit ígértünk, jövőre nem lehetünk tovább engedékenyek. (Bár ahogy szoktad mondani : Van az a pénz...) Igaz ami igaz kaptunk kokikat rendesen és bár Radzsbi, Pege és Leo menetét nem engedtétek, hogy végig pontozzam (nem is értem miért) így elég sok mindenből kimaradtatok hiába az a sok vacak vaskarika-fa lemezen nektek...Azért Gratula a helyezéseitekért, de ismét meg kell említsem ahogy Feró papával pont erről eszme cseréltünk a helyszínen : Ha ez a tömeg nincs mögöttetek mitől is lennétek ti az elején ?
Fero papa jobb volt még nálam is (azaz hogy jobbat ment

) így érdemes volt végre a mezőny első harmadába végezni sztem. Fecus annyira összesarazta az újjait a favár építés közben hogy valószínűleg letapadt a gázkarra és ide tehetőek be a hibái de mindamellett legfiatalabbként is el kell mondjuk : olyan léptékekben érezhető a fejlődés hogy jó lesz odafigyelni mindenkinek nemsokára !
Nem annyira mondható ez drága pályatársam és jóakaróm menetéről P.László fiatalkorú kerület szomszédomról aki továbbra is kifogásokkal meg nemodafigyelésekkel gyűjti a pontok garmadáját ellenben azzal a vezetés technikai tudással amivel rendelkezik csak nem akarja publikálni ekkora közönség előtt. Remek menetet vívott főképpen velem és saját magával és azt hiszem nem lehetett panasza az élmény faktorra eredménytől függetlenül. (Látod L nem is kellett az a Q-va csörlő...nesze neked csörlő nélkül át-nemaludt éjszaka...

)
Madman : Csodák nincsenek ! Ami beszarik, az beszarás ilyen ez a pálya.... Örülök hogy egy ilyen vacak pót szabival is azért az élmény megvolt és végighajszoltad a menetet annyira amennyire csak lehetett. Zsolt barátomnak Palotára csak ennyi : Ugye ! Mindemellett megköszönöm Németnyelvű barátainknak hogy még jobban megutáltatták velem az annya-nyelvüket de legalább néha azt hittem, hogy egy nemzetek közti külföldi futamon nyomulok ! Természetesem Grat nekik is hisz szépek az autóik !

Tovább a lényeggel : Lóhúszabáló barátunk ki csak hébe-hóba tétova tekerek a verseny menetekre, az ő felhajthatós hátsó platójú lexan csodájával nem is értem hogy az istenbe lehetett ilyen jó a helyezésed ? Kár hogy nem én kísértettelek végig ! Érted remélem tiszta szívből

Rudi bácsi ment egy teljesen korrektet és de legalább az irányjelzői oranzs-sárgák és beszarás a szennonja !! Kell nekünk is !! Már említettem hogy szombaton lehet kínai motorozni vasárnap meg versenyezni ! Tessék sokkal sűrűbben jelen lenni velünk, mindég van mit nézünk az autódon !
Döncy bácsi : Tény ha én kísérlek szarabb helyen végzel de így sztem. mindketten sajnáljuk, hogy én nem láttam a menetedet ! No majd legközelebb.....
Tomi barátunk lexanban az elején : Ellopták az 1:1 -et ? nagyon ráérünk, nagyon ráérünk... bizton gyakorolgatunk, meg majd ráérünk jók lenni... Látszott ez a futamon : Remek lehetőséghez mérten hibamentes menet és hidegvér. Majd adok én neked ! azaz jó helyen vagy te ott a lexanba méltó ellenfele az élmezőnynek ! Grat természetesen.
Pety : Kéne már igaz : Minden de abból sokk... Viszont legalább akasztani jó a truck
Nem lehetne az energiát a futam után pazarolni ? ejjnye na...
C.Peti bácsit nem tudtam sokáig nézni de ha jól emléxem egész remek helyen végzett Grat oda is !
és annak is akit esetleg kihagytam a név showderből, de tán jobban is jártak.
Azért betűzök még pár fotót a táramból némi kommenttel és meg-magyarázatra szoruló pillanatfelvételekkel. Ím a mashinámból és a netről lopott anyagokból melyek sztem lényegében elmondanak mindent :
Korai induló természetesen a megfelelő környezetből XV. kerület Tacskó és környéke

A Legjobbakat akaróm :

A leg-meglepődötteb versenyző (mi is csodálkoztunk

)

Az "ELIT" Hááááááááátttt ????

A Húsevő:

A bizonyíték a lókolbász evésre :

A Hét kérdése :
Most hogy megetted a lovatokat és bár igaz kinőtt a sörényed tőle, mit esztek ma ? Mert úgy hallottam már csak egy cica van otthon ....

Nálad mennyi pénz van ?

A Betyárját és ismét de más kommenttel :
Lebuktunk ???

Feró papa szerint is Pege helyezése :

Dász kommentátor:

Vedd le a mellényt ne lássák, hogy együtt vagyunk...Oké és a nadrág meg a pulcsi ??

Ha beakasztom a 30méteres csörlőt a célba és végighúzom azt lehet ?
Ja csak előtte töltsd fel az aksikat !!

Ez a pálya :

Fotószakkör a gyengébbek kedvéért Rudibácsitól :

Dász Der Mivan ?

Soha nem röhögnénk ki senkit ...vagy mégis ?

És mert megígértem :

Köszönöm a napot mindenkinek, a remek futamot magamnak (ne feledjünk csak engem kísért végig az egész mezőny...

)Az egész éves sorozatot az azt teljesítőknek. A közös Munkát a HRCCT tagjainak és a Támogatást a támogatóknak.
Ezek az új fiúk :
Celon írta:
Mi is köszönjük az egész szezont, mindent ,jövőre is talákszunk

Üdv:Celonék
Welkóme srácok

Üdv
L Atya