Nos lássuk mi tévők voltunk eddig...
Első körben kihajítottam a hosszú linkeket és betettem egy ideiglenes "építő" szettet amivel beállítottam a faxul álló híd hossz vízszintet majd a tengelytávot ami így 281-2 mm lett.
(Api majd ezen méretek után vagy rászabja a régieket vagy csinál újat ... majd return a saját mert ezekkel méretezek építésnél)

Miután a tengelytáv beállt a hidak derékszögben a vázon és jó a kardán-csonk állás is kicsit összébb fogattam a gyári gátlót ~80mm magasságban és körbetekertem szallaggal hogy ne jöjjön feljebb így olyan mintha egy 80mm gátló lenne benne... (Api majd ehhez vesz gátlót ajánlatom szerint G-made beülőst)
Miután tetszett a magasság is elkezdtem choppolni a szélvédőkeretet. Levágtam a függőleges szárakból 10-11mm oldalanként és összébb húztam az a oszlopokat a felső traktushoz igazítva. így már jobban hasonlít a "Lower-Forty" feelinghez

oldalnézetből még dönteni kellene hátra viszont két dolog gátol ebben :
Ha megvágom a szélvédőt a tövénél könnyebben törik és a meredekebb "keretszög" egy fejreállásnál hamarébb nyekkenhet a nagy cumiról ami meg a munka menetét illetné már nem is teszek említést... (Api mi legyen a kerettel oldalnézetből ?? ??)

szemből egy katt :

Hátsó traktus és oldalszélesség :
Sztem nagyon széles már látványra is nem hogy ha nézzük azt : versengésre készül. így bizton átszabom a ezt a tartományt is... viszont még agyalok a mikéntjén mert ma egész Du. a stekkelgetéssel és a gyanta ? vagy milyen szarok eltávolításával na meg a méretezéssel voltam elfoglalva... Még egy dolog ami üti ezt a Tecskó autót ehhez a LF balhéhoz az hogy a hátsó ajtó is kuka..szameg de lecseréljük

Lassan csak a motorháztető marad na meg a rács elől... (Api hátsólámpák megvannak ? )

Összességében még bálna, de azért mert már legalább a hossza "rövid" így jöhet a karcsúsítás is.

Van pár pozitúra ahol már kezd hasonlítani, de úgy fest az a "nyúbrájt" szépen feladja a leckét..,, bár ha megvan az irány tudjuk szoktam haladni. Itt most ez a nagyobbik feladat.
Mihelyst megvan a csapásirány aratunk...
Esetleg ha valaki lát nagy "botrányt" az arányokban jelezze..köszönjük
Szép estét Üdv
L