Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: szer. máj. 09, 2012 8:02 am |
|
|
Az első sárvédők aljánál figyelj arra hogyha megtekeredik a verda(rézsűn áll) és alászeded a kormányzást nehogy megtépje a gumi a sárvédőívet. Nekem a csirkén is rövidebbre kellett vágni mert "beleharapott" a gumi a sarkokba és nem akart menni azaz végül de csak ívcsere lett a vége. A hátsóknál úgy-szint a hosszúságra kellene figyelni, mert bár ott a kerék (mivel nem kormányzott) nem fog beleharapni de egy akadásnál lökhárítómagasságban vagy egy tolatásnál útban lehet. Igaz mondjuk ha lejjebb lóg szebb de hamarabb le is szakad. A jobb első ajtó még mindég nagyon ott van !! Hátsó ablak ? amit nemigazán látok : sibedának van kerete ? Aranyos kis Mitcsu lesz ! Üdv
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szer. máj. 09, 2012 1:08 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Végre egy kis építő jelleg, nem csak a "hűdeszíp' ". Nos: A szélesítés tényleg jól mutat lelógva, de le lesznek vágva kaszniig, és lenyesve a szélük is. Nem ropinak készítem a dolgot.  Hátsó kerék nem ér bele. Az elsők eleje necces. A kerék a mögötte lévő szélesítés sík részéhez dörgölődzik, az nem baj, mert nem tudja megtépni, de a kerék előtt még valamit alkotni kell. Az alu lökössel együtt, mert abba is képes ippeg', de belekapni a kerék. Mire célzol az ajtót illetően?!  Ablak is lesz, idővel... Kamu eltolhatós.  És mi az a "sibeda" ?! Üdv!
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. máj. 09, 2012 1:33 pm |
|
|
az ajtó bejövős így tálé törötten !! Idézet: sibeda szleng szótár Napfény- ill. tolótető gépkocsin. A német "Schiebedach" magyar fonetikus átvétele. Örülök ha mondok is valamit nem csak írok Üdv L
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szer. szept. 12, 2012 10:05 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Itt is elmaradtak a frissítések. Levágtam a fölösleges sárvédő-szélesítés darabokat, a plató belseje befejezésre került. Elől kapott csuklós féltengelyeket, és alu kerékagyakat. Emiatt átalakításra került a kormányzása is, és elég jóra sikerült.  De még lehetne jobb... Folyamatban egy kis nyomtávcsökkentő megoldás, a versenyképesség javítása érdekében, mert ez lesz a jövő évi versenygép. Viszont tesztelgettem a járgányt, és hasonló okból: Rövidíteni kell!!!
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szomb. okt. 13, 2012 2:04 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Halihó! Asszem panaszkodás volt, hogy nem épül semmi... Megfogtam a sikítót, és nekiestem a rövidítésnek. 292mm volt az eredeti tengelytáv. Az első linkekből kiszedtem ~20mm-t, a keresztmerevítóket átvariáltam. Kasznit szétkaptam, az első része hátrébb került szintén ~20mm-rel, így már a spur is befér alá. Így most a tengelytáv ~272mm.  Jön a hátsó tengelyen a hasonló beavatkozás...
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: vas. okt. 14, 2012 7:15 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. okt. 14, 2012 7:21 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Nézd már meg please, hogy azt a motort hogyan lehet szétszedni. Köcce. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: vas. okt. 14, 2012 7:42 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Nagyon pofás! Lehet át kell gondolnom a jövő évi terveket! Mert ahogy látom ez lesz jövőre a verseny autó!
_________________ "Buff neki, azt karist!"
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. okt. 14, 2012 7:46 pm |
|
|
Ügyes !! és szép lesz. Mekkorka a teng.táv ?? 
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: hétf. okt. 15, 2012 11:06 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Engedelmetekkel módosítottam a topik címét megfelelőre. Bekerült egy tizenkilós align szervó is. A motor hátulról szerelhető, ott fogja 3 pici csavar. A tengelycsonk felőli rész egyben van a házzal = esélytelen. A tengelytáv 256mm körüli. Picit még igazítok rajta (rövidebbre), ha sikerül 4 linkes tartót szerezni hozzá. Tipp? Vagy elfekvőben valakinek? Autók megkötésében lesz változás jövőre? Barátnőm mondta, hogy fessük le kékre... Az ép elemekre talán rábólintok.  Tetszik ez a szolíd rat sztájl.
|
|
 |
|
 |
|