|
Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: hétf. okt. 15, 2012 1:34 pm |
|
|
Radzsbi írta: Autók megkötésében lesz változás jövőre?
Természetesen csak előbb fejezd be az autód A Technikai feltételeket és paraméterek egyenlőre úgy fest nem változnak csak a "játék" szabályzata de sosem tudhatjuk mit hoz a holnap, hát még 2013... Köszönöm a méretet de tényleg 256-ra csinálod ?? Elgondolkodtató... Köszönöm Üdv L
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: hétf. okt. 15, 2012 9:35 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Igen, most 256, de mint említettem még a végén igazítani kell a kasznihoz, ami szerintem már a 250-et fogja ütögetni felülről. A tegnapi összkép lemaradt: Ma felkerült a hátsó lökhárító, miután megnyestem az alvázat. Felszereltem a csörlőt, elég rejtett lett.  Az akkutartó is helyre került, bár még hátul rögzíteni kell. Az alján a szabi is helyet kapott. HK-es cucc, most bizonyíthat majd.  Üdv: Radzsbi
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 8:26 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Tegnap sikerült rögzíteni az akkutartót. Ismét passzos minden, teljes berugózásnál a szervót 1-5mm-re öleli körbe elölről a csörlőtartó lap, felülről az akkutartó lap, és hátulról a szabályzó. Csini. Üdv: Radzsbi
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 8:38 pm |
|
|
Várhatóan lesz olyan jó mint az idei Bajnok verda De el ne feledd jövőre 2013 .... Komoly fejlesztések mindenki portáján.. és ahogy anno Leonak is mondtuk : Nem megszerezni nehéz a bajnokit (Persze az sem gyerekjáték) Hanem megtartani....... Na félre a tréfát ami nem vicc, jól halad a projekt figyeljük lesekedünk !
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: hétf. dec. 03, 2012 9:03 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Apró finomítások itt-ott a gépen, rövid-hosszú tesztkörök. Bomlik a kaszni, javítgatom, stb. Nekiláttam a csiszolgatásának is, elvégre néhány elemet majd fényeznék terv szerint. A "műanyag" elemek a kaszni oldalán a szép hornyaikkal elég időigényesek... A brushless motyó nem győzött meg annyira, amennyire vártam. Autókázáshoz, és atombiztos hajtáshoz príma, de már túlságosan ráállt a kezem a kefés crawlerre, és nem érzem úgy, ahogy kéne. Úgyhogy hopp belőle. Pattant bele helyette egy detto tavalyi versenyautós Novak 45 körös kefés. És mit találtam ma az itt pihegő, átépítésre váró potyaverdában?! Első generációs RC4WD koppintás Crawler szabályzót. Na az ugrik majd bele, és meglátjuk.  Kapott kerékjárati íveket elől-hátul, elől pilácsot, meg egy kis alucsövet lökösnek. Megtetszett a dolog, szerintem hátulra is formálok majd ilyesfélét.  Lelkiekben készülök. Ha nem lelek már eleve saraboltat, ennek a váznak is lenyisszantom az elejét.
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: vas. dec. 16, 2012 4:54 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Sziasztok! Az itteni apró fejlemények: -lenyisszantottam a sárvédő-szélesítések túllógásait, -teljesértékű pótkerék, + tartó hozzá, amely natúr kulccsal szerelhető, -ablaktörlő, visszapillantó tükör, kidörgő. Üdv: Radzsbi
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: vas. dec. 16, 2012 6:40 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Alakul  Fényezésért kiált 
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: vas. dec. 16, 2012 6:53 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Mivel érdemes alapozni/szórógittezni, stb, ami meg is marad rajta?! 1:1 autós szürke alapozóval próbáltam tegnap az egyik elemet fújni, pormentesítés és zsíroldás után, de összeráncosodott... :S
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. dec. 16, 2012 6:54 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Nem lehet hogy szar volt az alapozó? Én is olyat használok, legalábbis autós és szürke is.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: vas. dec. 16, 2012 7:05 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Tény, hogy már csak kevés van az aljában... Visszacsiszolom, aztán megpróbálom egy bontatlannal újra.
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |