Szerző |
Üzenet |
pege
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 9:30 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
SCX méret.
_________________ "Buff neki, azt karist!"
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 9:34 am |
|
|
arra gondoltam "azt" a hidat még nem láttam ellenben a többitől vagy csak nem ismerem fel ?
Üdv L Atya
Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 9:36 am |
|
|
Vanquish scx hídnál itt tartok, vagy ennek a túloldala ??  Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 9:40 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Nem! Ez egy totál új híd! Még nem kapható!
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 9:44 am |
|
|
a két hídból egyik sincs a lapjukon akkor mindkettő új ? mert az uccsó kép ugye megen scx de nem a currie.. vagy nem látom a fától az erdőt ??  Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 9:50 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Hát igen az a 2 híd egy pár  Szerintem fejleszettek egy teljesen új hidat! Ennyi!
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 9:58 am |
|
|
Latya írta: ez nem 3db , és az alsó másféle ??  Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 10:01 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.........  Az alsó az az ami most is fent van az oldalukon! A felső meg az új! De mind1 is, mert tőlük sosem fogok venni semmit! 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 10:30 am |
|
|
pege írta: ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.........  Az alsó az az ami most is fent van az oldalukon! A felső meg az új! De mind1 is, mert tőlük sosem fogok venni semmit!  okkés értem most már..THX De nem értelek ? 70+70 dodóból itt van a két híd háza.... ne kicsinyeskedj bizos tud annyit amennyiből kijön 7 pár gyári axi műanyag...(de lehet több...)  ez is megy az rc4wd-s motorok kategóriába... Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: pén. nov. 02, 2012 10:42 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Hát nekik minden termékük gyakorlatilag bombabiztos. USA-ban komoly brusi szettek kerülnek bele az ilyen tuning axialokba! Egy 1/8 as brusi szett szétszaggatna egy gyári technikát! Szerintem! Néztem a cvd féltengelyeket, 100 dolcsi, bár ők ezt vvd-nek hívják! Egy szettből 3 szett gyári axialt lehet venni! 
|
|
 |
|
 |
|