Nos lássuk
selymes lakkal :
Egyben mattoltam VG Nukizer-ével és bár JeeP mindkettő látszik az hogy nem egy kategória a két konstrukció verseny szempontból. Az egyik egy a Nukizer mása elég méretes ugye, az LF pedig ismét egy más, de egy rövid tengelytávos versenyre termettebb darab. Jó választás mindkettő !
Mivel építünk stekkelünk így van pár infó amit érdemes megjegyezni a sorok között.
A fényes lakk helyett a Leo által is alkalmazott selymes fényű matt lakk mellett döntöttem egy-két indokból
Még most is kölcsön és kaki kompival dolgozom ez meg is látszik a piros alapon, de nem marad így végleg a tavaszi versenyre kap egy "sima" piros fényezést a jelenlegi szar helyett ami azért jobb még így is mint némelyik látott "szépházi" fényezés a világban...

Szal van benne pöttyös téma mert köpköd a kompresszor vizet ezt azt. bla bla bla
DE ! A magas fényű inkább polcos kivitelhez és "easy" triálkodáshoz való mert azonnal karcos és mi meg nem finomkodunk egy versenyen sem tudjuk...Így az egy rövid játék után már emage-t veszti.
Feltétlen : minden newbrite építőnek a figyelmébe ajánlom : Nem egyformán diletál a stirollal !! azaz nekünk is kijött a harmadik gittelés után is egy repedés hol máshol mint a plató oldalfal tetején ami látszik.. szameg nézzük mit tesz a két műanyag némi teszt menet után...reméljük nem lesz nagyobb okosság ...Ilyen a full stirol cuccoknál nem létezik! ezt is tudjuk most már.
Jeleztem Apinak vigye, de kompromisszummal azaz : szépítgesse építgesse és főképpen használja majd ha kijöttek az esetleges hibák (remélem nem lesz több) akkor a rendes fényezéssel együtt orvoslom mind még tavaszig hogy az első versenyre rendben legyen.
Tavasszal visszavárom egy restanciára addig is jó csapatást és tesztelést vele !!
Üdv
L Atya
Custom Builder HRCCT Co.
__________________________________________________________________________________
Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ;
JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ;
JeeP Lower Forty ;