Szerző |
Üzenet |
szilagyil
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 11:53 am |
|
Sárvédő |
|
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
De tökéletes lehet Mopar-nak, még a V szög is húz 90 fok közelébe.
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 12:27 pm |
|
|
Köszönöm Akkor hozzávetőlegesen jók az irányelvek igen 90°a szög és télleg nem férne el a gyújtás hátul. Mivel a cél a Mopar-volt így rendben van a dolog max a csigabigák és az ékszíjak lehetnek nem tálék de nézzétek majd el nekem Motorokon nincs ilyen Kb olyan lesz mint egy Mopár....... Szilagyil THX a segítséget ! Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
|
|
szilagyil
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 1:12 pm |
|
Sárvédő |
|
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Nincs mit, legalább van valami, amiben kicsit otthon vagyok Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre Egyéb iránt majd mind1 h HEMI v Mopar, hisz mindkettő jórészt ugyanannak a tipuskörnek a tuningja. Az alapod meg egy kb Dodge blokk, szal mehet az építés
|
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 8:25 pm |
|
|
Haii Engine....in progress... Végeredményképpen a kasznira rögzítettem így valamivel egyszerűsítettem a dolgot... Kipufogók, gyújtás elosztó, hengerfej design stb stb... Vezérműszíj festés után ugye....de addig is van azért még mit faragni így fest most: Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
|
|
Leowrc
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 8:31 pm |
|
Off-road Mester |
|
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Az orr rész gondolom azért magasabb, hogy a szervó elférjen.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
|
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 10:00 pm |
|
|
Leowrc írta: Hi Az orr rész gondolom azért magasabb, hogy a szervó elférjen.
Üdv: Leo Teli találat így van és bizony miután a karosszéria elkészült a guta ütött meg hogy kicsi lett mert nagyobb orr-részt kell csináljak. Na de erre van a Net és addig csemegéztem hot-rod ügyben míg kiderült anno volt hogy két autóból tették össze. Egynek a hátulja egynek meg az eleje volt totálkáros de így volt olcsó a bontóban. Majd a két semmi köze hozzá típust összehegesztették és lettek az olyanok mint az enyém... Viszont találtam olyat ahol maga a kaszni van annyira porrá ültetve hogy bőszen alámegy a rács vonalnak így teljesen meg is nyugodhattam egy küllős felni büntetne rendesen ! Ez a barna is bejövős ám ! Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 10:08 pm |
|
|
Igaz odébb van de már látom a-zalagút végét így még este előtt faragtam egy keveset Felkerült az imént említett orr-rács támasza (egy AX v-link törött darabjai) és a fény az éjszakába azaz egy demó verzió mert se búra se semmi de a helye már megvan legalább.... Ím a Patkány most : Természetesen jár a vaskereszt hátsólámpa ! csak sikerüljön majd... Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
|
|
szilagyil
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 10:16 pm |
|
Sárvédő |
|
|
Hát.... amennyire követem ill. visszanézem a munkáidat, csináltál már pár bodegát, de nálam ez magasan veri a felhozatalodat már most is, nem hogy ha készen lesz. Naaaaagyon büntet!!!
|
|
|
|
|
Leowrc
|
Elküldve: pén. nov. 30, 2012 10:44 pm |
|
Off-road Mester |
|
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Latya írta: Ím a Patkány most : Természetesen jár a vaskereszt hátsólámpa ! csak sikerüljön majd... Üdv L Atya
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
|
|
|
|
|
Napalm
|
Elküldve: szomb. dec. 01, 2012 10:46 am |
|
Sziklamászó |
|
|