Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: szomb. dec. 01, 2012 6:01 pm |
|
|
Haii kis mai szösz... Hengerfedelek mopárosítása a S4x4A MOPAR matricából nyestem ki egy pár betűt és jelet, nem volt egyszerű, de legalább nem kell cnc-shez vinni a hengerfedeleket... Festés után reményeim szerint olyan faxa 3D hatásos lesz...(Nagyon makró gépem nincs de a lényeg látszódik) Így mindkét fedél megvan és a holnap teszt menet végett ki is reszeltem valami bilialuból az egyedi-szervótartót hogy hátha majd bírja, remélem igen... Fedelek és az alu : Behajítom az elektronikát hogy holnap tudjunk light-osan de tesztelni és ha belefér még faragok éjjel valamit rajta... Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
![](./styles/black_pearl/imageset/arrow_down.png) |
|
![](./styles/black_pearl/theme/images/spacer.gif) |
Patent Laci
|
Elküldve: szomb. dec. 01, 2012 10:05 pm |
|
Csatlakozott: kedd máj. 22, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 237 Tartózkodási hely: Budapest, XVI. kerület
|
Na kérem! ... látom nagyon megviselt a szobafogság... valljuk be férfiasan, hogy igazi nagy dolgot, építés, tuning, stb csak amcsi vasakból lehet faragni... Hajrá Latya, csak így tovább ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
_________________ Üdv: Patent Laci.www.patentcentrum.hu 06 20 941 2687.
|
|
|
Latya
|
Elküldve: kedd dec. 04, 2012 11:17 am |
|
|
Hellóka Minimális előrejutás hátulról.... & megjöttek a króm felnik Nos az hogy milyen módon vágom majd be rendesen a piros-búrákat ? ? Lila gőzöm nincs majd fényezés és lámpabekötés után ..mert tegnap a 6.-ik próba után feladtam... ráér az még a végén.... ja : az életbe.... Ez az átka ha a kínaiaktól rendelsz.... De legalább hazatalált az eladhatatlan xar XJ wagon-om ami így -úgy fest meg lesz építve táléra, a vagy a lányoknak vagy a fiamnak tavaszra.... Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
Api
|
Elküldve: szer. dec. 05, 2012 6:49 am |
|
Csirke |
![Avatar](./download/file.php?avatar=348_1349344700.jpg) |
|
Üdv L Atya Kérdés: ezzel a felnivel és gumival mi a szélesség ? Jó a gép ! ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
_________________ Api
My Jeep is not a SUV and your SUV is not a Jeep
|
|
|
Latya
|
Elküldve: szer. dec. 05, 2012 8:06 am |
|
|
219mm Lehet dobok rá nagyobb 6szöget hogy még ennyire se boruljon.... Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
Latya
|
Elküldve: csüt. dec. 06, 2012 1:15 am |
|
|
Halloka Mikuláslesés közben ...... Összecsavaroztam a Blokkot és feldobáltam a "kipufogókat" Csináltam egy az előzőhöz hasonlatos de valamivel jobb kinézetű csomagtartót Kis patkány mehet a fényezőhöz ! Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
Api
|
Elküldve: csüt. dec. 06, 2012 5:34 am |
|
Csirke |
![Avatar](./download/file.php?avatar=348_1349344700.jpg) |
|
Üdv L Atya Ha leskelődsz, csak virgácsot hoz a mikulás. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Api
My Jeep is not a SUV and your SUV is not a Jeep
|
|
|
Latya
|
Elküldve: csüt. dec. 06, 2012 11:01 pm |
|
|
|
|
Leowrc
|
Elküldve: csüt. dec. 06, 2012 11:09 pm |
|
Off-road Mester |
![Avatar](./download/file.php?avatar=54_1474016493.jpg) |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Jópofa. Motor nem lesz bevezetékelve? Gumikat is "csak" festetted? Rajta fog maradni? Hátsó lámpákat megoldottad végülis? Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - ![Kép](https://c1.staticflickr.com/1/638/32117573655_df33c9796a.jpg)
|
|
|
Latya
|
Elküldve: csüt. dec. 06, 2012 11:13 pm |
|
|
Sok hotrodon rejtett a kábelezés én is az mellett döntöttem elég volt belőle ... Lámpa (elektromos berhelés) még hátra van Gumin a szín meg szerintem 1 órát bír terepen de ezek a képek........... Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx RAT-ROD;
|
|
|
|