Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: csüt. jan. 03, 2013 11:25 pm |
|
|
Haii el ne feledd az ansmann felniket belül megalátétezni ! ragasztva...  Üdv L Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx hot-rod
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: csüt. jan. 03, 2013 11:31 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Szia.
Sajnos későn érkezett a jó tanácsod. A 4 kerékből 3 eltörött. Forrasztópisztolyal lett megmókolva,kivűl-belül. nem szép,de legalább egyben van.
AZÉRT KÖSZÖNÖM SZÉPEN A JÓ TANÁCSOT. A következő garnitúra Ansmann már ilyen lessz.
Mit raktál bele?Mit ragasztottál? Jól látom lapos alátét?
Köszi
brumca
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. jan. 03, 2013 11:34 pm |
|
|
Így van 2 db alátét méretet most ne kérdezd ami rácuppan... szénné ragasztva a 6 szög tok körül még a forrasztás után is érdemes... ennyi 8 alátét hosszabb élettartam occóé... Üdv L Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx hot-rod
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. jan. 03, 2013 11:36 pm |
|
|
ja : alátétet a felnihez és a hengerhez (6 szög tokja ugye) majd alátét az alátéthez és a végén full feltöltöttem a hézagokat minden irányból hogy jól egyben legyen sima loctittal vagy gagyi pill ragaccsal...eddig bírta az ötlet mindenkinek.
Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx hot-rod
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. jan. 03, 2013 11:37 pm |
|
|
Meg majd még dobd tele ólommal a felnit hogy legyen súlya is !! jó éjt
Üdv L
Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx hot-rod
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: pén. jan. 04, 2013 8:13 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Szia.
Köszönöm szépen az infót. Még valamit kérdeznék:
A gátlóknak csak elöre,ill.hátra nem szabad dőlniük,vagy befele,ill.kifele sem? Erre pontosan nem jöttem rá a SZABÁLYZATOT olvasva.
Előre is KÖSZÖNÖM.
brum. ui: hol tudom megnézni a h1-esed?
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. jan. 04, 2013 8:29 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Csak az előre-hátra dőlés van szabályozva. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: pén. jan. 04, 2013 8:36 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Szia. Nagyszerű,KÖSZÖNÖM SZÉPEN. Amúgy valami hasonlóra gondoltam: 
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: vas. jan. 06, 2013 1:40 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Halihó. Na a tegnapi nap elkészültek a rugóttornyok,a motortartó,és a szervótartó. Ma levágtam a felső linktartókat,majd holnap,ha minden igaz felkerül a szerkezetre. Naggyából összeraktam.9 centis hasmagasság lessz alatta,ha minden igaz. Jelen pillanatban: http://www.rcpilot.hu/users/3321/17576/ ... 063529.jpgNem valami csinos a jószág,de ez még változhat. Sziasztok brumca
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. jan. 06, 2013 5:43 pm |
|
|
Haii Hasmagasságot kapjad lefele vagy 6-6,5 centiig esetleg 7... a fölé ne menj sztem Kerekeket erősítsd még sztem akár belül egy ragasztott kör alakkal majd a 6szög perselyét ahogy említettem fém alátétekkel gátló hosszú és ez okozza azt is hogy a kardán csonk égnek áll ami majd megen baj lesz... rövidebb gátló és ránézésre orvosolható a dolog de több kép kellene hogy okos is lehessek ne csak mondjak valamit...
Üdv L
|
|
 |
|
 |
|