Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: csüt. júl. 19, 2012 2:50 pm |
|
|
Köszönöm Kezdem megérteni
Üdv L Atya
Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
szmisa
|
Elküldve: csüt. júl. 19, 2012 4:26 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: kedd júl. 10, 2012 7:21 pm Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Budapest/Debrecen
|
Az én konkrét javaslatom: ellenállás-LED-LED
Ebből a sorból tetszőleges számút köthetsz párhuzamosan. Ellenállás értéke 39-100 Ohm közöttit legyen.
Értelemszerűen 39Ohm-mal nagyon világít, 100-al kevésbé.
/Ez a manapság leg elterjedtebb LED típusra van méretezve, természetesen léteznek ettől eltérő led típusok is./
Üdv.
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. júl. 22, 2012 6:29 pm |
|
|
THX All...    Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: vas. feb. 24, 2013 1:12 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Halihó!
Nem tudom, itt e a legjobb hely ennek, de valahol meg kell kérdeznem:
Adott egy 3racing-es csörlő minden sallangjával. Milyen táv kell nekem ehhez, h normálisan tudjam használni. 3 csatis, ez biztos, de abból melyik? Amelyiknek 3 állásban kapcsolható a 3. csatornája, vagy meg lehet vmi trükkel oldani, h egy 2 állásban kapcsolhatóval is lehessen használni. Luftra nem akarok távot venni, de a költségvetés elég fanyar, így 5 körülnél többem nem igazán van a történetre.
Helpet előre is köszönöm.
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. feb. 24, 2013 1:15 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi 400.- egy háromállású kapcsoló ami bárhol elfér az autón. Leirás itt: http://www.scale4x4rc.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=39&t=72&start=30Távból olyan kell amin 3 állású a harmadik csatorna. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: vas. feb. 24, 2013 1:40 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Parádés. akkor a két állású nem tudja átvenni a csörlő vezérlő elektronikájának a szerepét (a nyomógombot)? Tartottam tőle, h nem úszom meg 
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: kedd feb. 26, 2013 7:57 am |
|
Sárvédő |
 |
|
Még egy kérésem lenne: Ki milyen távot használ csörlő mozgatásra? Nem szeretnék túl sokat költeni rá, de mellényúlni sem akarok.... meg ha van rá mód, akkor a kocsinak sem, h azon kapcsolgassam Köszöntem! Laci
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: kedd feb. 26, 2013 11:03 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: kedd feb. 26, 2013 12:19 pm |
|
Sárvédő |
 |
|
Igen, ez az egyik, amit a tanácsodra néztem, nem rossz az ára újban, de ennek kb a felét szánnám rá, használtan meg a föld alól sem találok. A másik egy 4ch traxxas, de az meg használtban i elég húzós. Lehet stratégiát váltok és olyan lesz, amin csak 2 állású a 3. csatorna, plusz egy kis mókolás.
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: kedd feb. 26, 2013 2:11 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
szerintem ez a legolcsóbb a piacon és a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon jó.
bár a Leoék által használt ansmann cucc sem túl drága (megmondom őszintén nemtudom mennyi) és azthiszem az is 3 csatis.
ebben Latya, Leo és talán Pege is az illetékes
üdv
Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
|