|
Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. feb. 18, 2013 6:55 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Na ez igazán jól hangzik! Beszélünk.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. feb. 18, 2013 6:58 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi All Kicsit frissítem az infókat. Többünket érdekel az ausztriai versenyzés, mint kinti bajnoki futam. Volna lehetőség kisbusz bérlésére, ehhez azonban szükségem van a pontos (körüli) létszámra. Csak így tudok árat mondani!! Az első futam helyszíne, Gödöllőtől kb 450km-re van. Ez 8 literes fogyasztással számolva kb 30.000.- Ehhez jön hozzá a 8 euros autópálya díj és az itthoni 3000.-os pályadíj. A kisbusz (6-7 személyes) a jövő héten derül ki, hogy lesz-e, illetve honnan és mennyiért. Maps link: http://goo.gl/maps/w5A0CAz utiköltséget előre fogom kérni és csak nagyon komoly indokkal lesz lemondható a részvétel. Amit még vegyetek figyelembe!! Nagyjából reggel fél4 felé indulnánk és éjjel 11 óra felé érkeznénk haza. Kérem írja ide a nevét, akit érdekel a közös utazás lehetősége ill jönne az első futamra. -Leo -Napalm -Pege -Cidu -V.G. Akkor úgy fest, egy kisbusz már van  és tele is van. A következő kisbusz intézése csak megfelelő létszám elérésekor indul. (több mint 4 fő, mert az még személyautóban elfér) Üdv: Leo ui: kaptam egy halk ígéretet 350.-/liter gázolajra 
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. feb. 24, 2013 1:22 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Előző hsz frissitve. Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. feb. 24, 2013 5:07 pm |
|
|
minusz egy...Delete Latya a sorból egyenlőre... sorry
Üdv L Atya
Rc Custom Builder __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx Hot-Rod; Dodge M80 ;
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. márc. 02, 2013 8:33 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Készülünk az ausztriai futamra!!  Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
aSab
|
Elküldve: hétf. márc. 04, 2013 11:48 am |
|
|
szevasztok,
most csöppentem ide és látom, hogy megy a dilemmázás a német nyelvű szabályzat értelmezésénél. kell még segítség vagy minden tiszta? ami nekem elsőre feltűnt, hogy 2-4 fős csapatok fognak futni, ezek összetételét a helyszínen sorsolják. összetételük vegyes, lesz benne street és ultimate is.
a nap végén értékelik az egyéni- és a csapatteljesítményt és év végén értelemszerűen az egyéni teljesítményt. valamint van náluk egy egész éves "szépségverseny" is, amihez viszont hozzászámolódik az egyéni versenyeredmény is.
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: hétf. márc. 04, 2013 8:49 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
aSab írta: összetételük vegyes, lesz benne street és ultimate is. Óó, ez nekem új  Jó tudni 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 11:08 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
ilyen topic nem lesz idénről jövőre? 
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |