Szerző |
Üzenet |
szilagyil
|
Elküldve: vas. máj. 05, 2013 7:55 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Hali All! A szekér megkapta a rég áhított 1.55-ös görgőkel invader tappancsokkal. Képek hamarosan - most lusta voltam. Kíváncsi leszek mit tud terepen szemben az 1.9-es flat iron-okkal - nyilván alul marad, a kérdés, h mennyivel -, de egy kis kihívás nem árt Apropó.... gondolkodom az ablakok visszaüvegesítésén - de szép tömör szó  -, és a kérdésem az lenne, h honnan a viharból lehet jó áron - mondjuk Gábor áron - cherokee belsőt szerválni?
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
 |
|
 |
KriszChevy
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 1:43 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 30, 2012 2:22 pm Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Kíváncsi leszek mit tud terepen szemben az 1.9-es flat iron-okkal - nyilván alul marad, a kérdés, h mennyivel -, de egy kis kihívás nem árt Bízom benne hogy aktívan hátrányos helyzetbe kerülsz az 1.55-el, így talán majd hamarosan lehet nem te fogsz engem csörlőzni 
_________________ TF / HL Toyota Hilux Frankenstein
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 2:02 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Képeket,de azonnal Gergő
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 4:31 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 5:42 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Lényegesen jobban néz ki! Aztán lassan itt az ideje egy scale kemény kaszninak is! Gergő
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 6:17 pm |
|
Sárvédő |
 |
|
Hát.... az a helyzet - kövezzetek meg -, hogy ez a csirke bódé nekem nagyon gyerebe. Alapból is tetszik az 1:1-es - egyszer egy hajszál választott el, h vegyek is egyet, de türtőztettem magam -, és ez a kis pro-line is nagyon bejövős. Kemény kaszniban ami legalább ennyire tetszene .... nem is tudom... talán egy sztirol csirke Csak az meg nem két fillér - mert ugye eredeti nincs is, gyártatni meg elég mókás árban lenne.... No szóval szvsz egy igencsak jó darabig ez marad, ezt 'csinosítgatom' majd....
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 7:30 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
szilagyil írta: Csak az meg nem két fillér - mert ugye eredeti nincs is, gyártatni meg elég mókás árban lenne.... Latya industries elég jó áron dolgozik 
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 8:10 pm |
|
Sárvédő |
 |
|
Igen, rá gondoltam egyéb iránt, de azért a pénztárcámnak az sem olcsó. Talán egyszer majd megrendelek tőle egy példányt, addig meg legalább nem éri el a 4 kilót a szekér. Ez a 3 kiló körüli súly sem rossz 
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: hétf. máj. 06, 2013 9:41 pm |
|
Sárvédő |
 |
|
KriszChevy írta: Bízom benne hogy aktívan hátrányos helyzetbe kerülsz az 1.55-el, így talán majd hamarosan lehet nem te fogsz engem csörlőzni  Mér' ... valami baja van a csörlőmnek, amiről nem tudok 
|
|
 |
|
 |
KriszChevy
|
Elküldve: kedd máj. 07, 2013 8:44 am |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 30, 2012 2:22 pm Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
_________________ TF / HL Toyota Hilux Frankenstein
|
|
 |
|
 |
|