Szerző |
Üzenet |
Csulik
|
Elküldve: kedd feb. 14, 2012 8:25 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Sziasztok! Ma is haladt az új project! Íme: Gergő ]
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 4:30 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Sziasztok! 90% ban kész is az új project,már csak apróságok vannak (beleértve a festést) Készült egy kis videó hogy lássátok hóban is! Íme: http://www.youtube.com/watch?v=fiXyamP37UEGergő
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd márc. 06, 2012 7:12 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
Sziasztok! Leó említette hogy szükség lesz a vízálló elektronikára! Úgyhogy ma nekiláttam! (fekete plasti dip) Íme: További képek hamarosan! Gergő
|
|
|
|
|
Döncy
|
Elküldve: kedd márc. 06, 2012 7:19 pm |
|
Sziklamászó |
|
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Üdv!
A szabályzónak így még lesz némi hűtése?
-Döncy-
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd márc. 06, 2012 8:27 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
Szia!
Igen,ez tamiya teu101BK szabi Amin a hűtőborda fekete,ezért nem látszik!De ott le lett ragasztva kis ragasztó szalaggal mártás előtt hogy oda nem menjen plaszti dip és miután megszáradt,le lett szedve a ragasztó szalag így a hűtőborda az érintetlen maradt és csak körülötte van PD! csak a kép nem adja ki mert mind a kettő fekete! És sötét is volt...
Gergő
|
|
|
|
|
Döncy
|
Elküldve: kedd márc. 06, 2012 8:30 pm |
|
Sziklamászó |
|
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Rendben! Akkor meg vagyok nyugodva! -Döncy-
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: hétf. márc. 12, 2012 12:06 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
Sziasztok! Elvileg holnap,vagy holnap után megjönnek rc4wd-ről a cuccok,meg Leótól a Felnik,meg ma veszem a festéket és lassan készen is lesz ez a project,szóval,képek az új cuccokról,festésről hamarosan!! Gergő
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: kedd márc. 13, 2012 2:25 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
Sziasztok! Megjöttek az új project-hez rc4wd ről 1szett Mud Slingers,alu gallytörők,meg a többi autóhoz a többi cucc... Nagy mákom volt mert nem fogták meg a vámon.... Képek: további képek hamarosan! Gergő
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: szer. márc. 21, 2012 11:57 am |
|
Bója kerülgető |
|
|
Sziasztok! Ma megyünk a festőműhelybe! Inkább szakemberre bízom a munkát!!Szerencsére van festő ismerősünk,így nem lesz olyan horror az ára! Képek hamarosan,ahogy végez a festő! Szín az még titok! (én sem tudom egyenlőre ) Gergő
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: csüt. márc. 22, 2012 9:28 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
Sziasztok! Amíg a kaszni szépülget,addig én csináltam egy teszt autózást! Most 1.9 rock stompers van rajta de 1.9 mud slingers lesz!ez csak a teszt erejéig van!Nagyon jól teljesített az autó!ár nem vettem észre és nem tudom mitől,de mire kiértem a garázsból a Spur el volt nyalva....azt gyorsan kicseréltem(szerencsére volt tartalék itthon) és mehetett is a móka! 55T motor picit lassú,de majd faragunk rajta ja,és felraktam az rc4wd-s gallytörőket is!!!Holnap le ütöm róla a festéket teszt közben!úgy tálé igazán! a rock stompers gumikban flat iron tömés van!eredeti az szörnyen kemény!!!!!!!! Íme: Holnap is jönnek még képek,hogy,hogy áll a festő,és friss (jobb) képek az alvázról! Milyen? Remélem tetszik! Mud slingers is fel lesz avatva,mert holnap jönnek az alu felnik Leóbától! Gergő
|
|
|
|
|
|