Szerző |
Üzenet |
KriszChevy
|
Elküldve: kedd máj. 07, 2013 1:23 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 30, 2012 2:22 pm Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Üdvözlet Urak!
Nos úgy alakult,hogy beparkolt hozzám ez a kis rettenet Ami a scale színfalak mögött van: -Trailfinder létraváz és osztómű -HL hidak -egyenlőre egy 55T-s crawler erőforrás -stb,stb. A küllemét tekintve /így került hozzám,tehát sajnos nem az én érdemem/, szerintem meggyőző hiszen van minden.Rozsda,plató rövidítés,üzemanyag kanna,láncfűrész a platón, /ami a hatás kedvéért még fűrészhangot is ad / némi faforgács. A bal egyben egy 'frizura kezeli a dolgokat, fullos környezetben . Igaz,GPS nincs,de van térkép a műszerfalon, meg trehány módon eldobott Pepsis doboz az ülésen .,+muskéta,matrac,szövet üléshuzat stb. Na de majd a képek objektívebben előadják a dolgot mint én. Egyenlőre nem volt még hadra fogva ,képek is csak néhány "műtermi" született, de ami késik nem múlik. Kíváncsi leszek mit dolgozik "bevetésen" /bár nem termőtalaj hogy be kelljen vetni/ , a nyers teszt azt bizonyítja hogy laprugacshoz képest kellemesen lágyan lép. Na akkor egy-két fotó. Íme: 
_________________ TF / HL Toyota Hilux Frankenstein
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KriszChevy kedd máj. 07, 2013 1:50 pm-kor.
|
|
 |
|
 |
scale4x4
|
Elküldve: kedd máj. 07, 2013 1:34 pm |
|
Sárvédő |
 |
|
|
 |
|
 |
KriszChevy
|
Elküldve: kedd máj. 07, 2013 2:01 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 30, 2012 2:22 pm Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Ok,köszi a help-et,átrendeztem a frizimiskát.
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: kedd máj. 07, 2013 6:51 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Mindig is csodáltam ezt az autót! Jó szépítést-építést! Gergő
|
|
 |
|
 |
KriszChevy
|
Elküldve: szer. máj. 08, 2013 7:18 am |
|
Csirke |
 |
|
|
|
 |
|
 |
KriszChevy
|
Elküldve: szomb. máj. 25, 2013 6:27 pm |
|
Csirke |
 |
|
A mai napon sikeres terep vizsgát tett Frankenstein Szépen lágyan lép laprugóhoz képest,valamint jó a súlyelosztás is ,legalábbis úgy tűnik A mászóképesség pedig több mint megfelelő számomra., persze ebben közreműködik Flat Iron barátunk is A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: csüt. máj. 30, 2013 4:00 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
No legközelebb nem leszel első, ne aggódj.... most is leshetted volna a pótkereket, ha nem akad ki a távom No majd 7végén 
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
 |
|
 |
Imrus
|
Elküldve: szomb. nov. 02, 2013 6:46 am |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: hétf. okt. 28, 2013 6:07 am Hozzászólások: 63 Tartózkodási hely: Pécs
|
Csinos kis autó, ismerős is valahonnan. 
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. nov. 02, 2013 9:32 am |
|
|
Halipapi engem érdekelne a jármű behatóbban, gratula hozzá. Ha lehetne kérnem élesebb képeket a karosszériáról többet és főképpen minden külső belső kiegészítőről .. Köszke Üdv L
|
|
 |
|
 |
Imrus
|
Elküldve: szomb. nov. 02, 2013 10:12 am |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: hétf. okt. 28, 2013 6:07 am Hozzászólások: 63 Tartózkodási hely: Pécs
|
|
 |
|