Megvannak az új szivacsok, keddre, piszok gyorsan ideért a posta. Iszonyatosan fantasztikus a szemmel látható és a tapintható különbség. Így már tényleg olyan a kerék, mint egy igazi autónál: enged valamennyit az abroncs, de aztán felkeményedik, hogy a minta tovább működjön. Kormányzásnál sem gyűri be maga alá a gumit. Azt nem mondom el, mennyit szenvedtem, mire sikerült a két hátsó kereket rendesen összeszerelnem a keményebb szivacsok miatt, a két első viszont pikk-pakk ment. Ja és a gyűrűk is milliméterre pontosan illettek beléjük. Boldogság.
Amint lesz egy szabad órám valamelyik nap, elkezdem bejáratni a kerekeket. A gyártó szerint 5-8 akksi alatt törnek be a tömések, ami nem kevés, viszont sok.
A szélvédő kerete meglepően jól bírja az eddigi strapát, még sehol nem tűnt elő a "fém" a fekete fényezés alól. Már várom, szerintem jól fog kinézni.
Felkerült a láda és végre a barátnőnk kezei sem a semmit markolják a továbbiakban.
A láda egy Asso-s vízálló rádiódobozból készült, eredetileg a kithez vettem, de aztán nem használtam fel. Közelről látszik, hogy nem tökéletes a festése, de messziről, életem első ládájaként elmegy.
lekerülni? hát ha kell használni a homokvasat, földhorgonyt, vontatókötelet, majd lekerülnek... de azt hiszem értem, mire gondolsz. már megvoltak a bejárató események.
- két bódétartó oszlopot már lerángattam a bódéról (a cégnél a kollégáknak odaadtam a verdát próbakörre, de nem sasszegeltem fel a bódét. egy fordulónál aztán le is tépték az egyiket), de szépen vissza is ragasztottam őket. az egyik valóban le is húzta a fekete festéket, az ott keletkezett fehér foltra fekete lakkfilc került az egyszerűség és a jobb ragasztóerő elérése miatt.
- már a farkas/kölyök/ is elment egyszer sétálni, mert már nagyon elgémberedtek a lábai. de visszajött és újra elfoglalta a helyét (minden kutya szereti a menetszelet, nem?)
- a puskát is elhajította a csajszi egyszer, de az éles szemű fiam megtalálta a fűben. azóta legalább az egyik kezével "ragaszkodik" a nőszemély a fegyveréhez
- az üa.kanna is kijött a helyéről tegnap este, azt valóban csak finoman egy kis servo tape-el tettem be
4 évnyi modellezés után nem esek kétségbe ilyeneken. ha meg nem tetszik a verda, eladom vagy odaadom a gyerekeknek.
de tartom azt, hogy ez már tapintásra sem egy Nikko vagy Traxxas
batkaaa írta:
jópofa lett!
bár ha eljössz versenyre és nevezel, az első futam után hamar le fog kerülni pár motyó!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.