Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: szomb. okt. 05, 2013 10:17 pm |
|
|
Haii Akkor a mai azaz a holnapi állapot Majd Batkáék adnak szigszallagot rögzíteni a kasznit most ennyi tellet...  Üdv Holnap a én
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 09, 2013 5:36 pm |
|
|
Haii Mai frish-fresh egy darab motorháztető kezdet..és csiszolás és csiszolás és csiszolás és csiszolás és csiszolás és csiszolás és csiszolás és csiszolás.... kivágtam a "szerelőlap" belső felesleges részeit így mostantól merevítőként funkciónál... emígy eddig :  van még pár óra rajta... ne kíméljen senki aki lát is valamit nem csak néz THX Üdv a én
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. okt. 09, 2013 6:01 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Ha a kinti példát ill a rajzokat nézem, akkor vagy a kaszni kicsi vagy a kerék kurv@ nagy. Tudom ez volt. Ha felrakod a sárvédőket és a homlokfalat, el fog fordulni az első kerék? http://photo.qip.ru/users/raven-art/4123425/100225778/Amúgy alakul. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 09, 2013 6:10 pm |
|
|
Nos igen egyikünké sem az igazi a srácé kicsi az enyém meg egy pöppet nagy.  elfordul e ? majd a sárvédőnél kiderül... ami tuti : a laprugó nem fér el hátul.
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 09, 2013 8:54 pm |
|
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. okt. 12, 2013 7:36 pm |
|
|
Nagy a csend... egy kis kevés Mivel most intenzív 3 nap gálya így csak egy hirtelen glett és némi manuális céencé... Legalább látom merre a menet, hát van baj a sík geometriával, köll még abból a gittből a javításokhoz A tetején kívül minden szar de legalább látom mit hol kell és majd merre.  Ami tuti súlyos lesz a kicsike de és legalább nem kapkodom el. Érdemlegesen körbetekintettem az rc4wd-n és meglepődve látom az 1'7-es fellniknél ami kamionos van dupla kerekes beadlockos...és rá is találtam az 1'7 ttc gummákra is 100mm körül Na ha majd egyszer gazdag leszek Visszakanyarintva a zilbe megkezdődik majd végre az eleje és a sárvédők amik után könnyebb lesz a komplett javítás mert sok rész el lesz takarva ami most még csúnya és nagyon látszik. Van vele bőszen meló az is világos hogy a hrcct race-ra sem lesz kész de sebaj nem adjuk fel ellenben ráérek megcsinálni úgyis főképp a faragás hiányzott a 9 hónap alatt.... 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: hétf. okt. 14, 2013 5:47 pm |
|
|
A csend hangjai... Törném a síri csét... Kis javulás frontvonalon. 1,5 napos meló...vagy öregszem vagy télleg nem volt kevés meló az eleje. Kis összehasonlóság :  Ahány varia annyiféle kaszni pl. : hátsóablak, ív az elején, lámpatakaró stb stb Ezen a képen jól ütközik pl a motorháztető magassága azaz elöl sokkal laposabb bár az enyém kicsit magasabb de nincs az az isten hogy újra manuál cnc-zem a mintát rajta.. Ezen a tervrajzon meg magas (erről rajzoltam) és az orrész is hosszabb arról meg nem is beszélve hogy egy '63 volgával egyenlő az orrkerekítése amit még idejében kiszúrtam és kicsit laposítottam is az egész elején. Tehát anno az oroszok is bőszen "ráncfelvarrták" a dolgokat sztem még ha hasonló is típusonként vannak minimális különbségek tán szérián belül is. Nos nyavlyokról ennyit. Kemény gondolkodtató volt az eleje de ahogy jött a fény egyre jobban átláttam a dolgot. Az elkövetkezőkben jöhet a sárvédő pár majd utána a fejtörés hogy hogyan fog ráférni a kerekekre... Mára ennyi Folyt köv Üdv a én
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. okt. 14, 2013 6:15 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi No emmán döfi! Az a géptető viszont télleg magas. A kerekek sztem nem fognak alá férni (sajna) de ezt már mondtam. Jó lesz, (ha beletoldasz a tengelytávba) és el nem b@szod,  hajrá!! Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: hétf. okt. 14, 2013 6:50 pm |
|
|
Feldobtam egy beállított kép erejéig.. Tekintve két dolgot : a sárvédő kivágás a külső gyári nyílás azaz a belső kerékjárati dob nagyobb lesz és azt nézve hogy ez a "berugózott" állapot...van remény. Kissé előrébb tolva a kasznit azt hiszem bele fog férni még ha néha be is karcol a csücskébe a gumma és ezzel eleget is tettem Leo elvárásainak: hosszabb lesz a verda de a tt-n nem változtatok ez a képen jelzett igen rövid variácó szerűre hajaz. Úgy fest így már mögé fér a ?Benzin? tartály és méretben is hasonló lesz mint az eredetin. Nem tudom volt e valakinek zilje vagy emléxik e pontosan ha sofőrködött vele: Volt olyan amelyiknek mindkét oldalt volt benzintankja ? keveredek a képek közt és némelyiken úgy tűnik.... A metszeti tervrajzon (1 oldal) is látszik mindkét oldalt viszont van amelyiknek egyik oldalt tartály másik oldalt meg a pótkerék vane... Menet trend szerint azért ne feledjük ez szokásomhoz híven nem egy tökéletes repró és a méreteit tekintve nem is verseny karakter lesz de a paraméterek tekintetében sztem benne maradok az első harmincban vele. Viszont baszottul tetszik és legalább van azaz lesz egy Zilem 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. okt. 14, 2013 7:59 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Hibás elképzelés, ezek nem az én elvárásaim. Sztem az a kerék már most sem fordul el. A másik, hogy igaz belül öblös lesz a sárvédő, de már igy sem lesz húsa elől az ivnek és mégis bele fog érni ez a kerék. Csatolmány:
zil 2.JPG [ 88.74 KiB | Megtekintve 3493 alkalommal. ]
Csatolmány:
latya zil1.JPG [ 106.01 KiB | Megtekintve 3493 alkalommal. ]
Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
|