Szerző |
Üzenet |
pety065
|
Elküldve: csüt. okt. 24, 2013 9:29 pm |
|
|
Igazat beszélsz Leo. Annó én is versenyeztem igaz nem tereprallyztam hanem simán csak rally volt. Kár is hogy vége lett, de akkor talán sose találtam volna meg ezt a remek hobbyt. Latya: Ha már egyszer versenyautót épitesz akkor az emberről nemhiányozhat a bukósisak. És ehez nem más való mint  a jó kis kiskőrösi bukósisak  Apám is ilyenbe nyomta még annó, csak az rikitó narancssárga volt 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. okt. 24, 2013 9:31 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Kaszni mint fülke hátfal, vagy mint a sárvédők szélessége? Ezt a szélesség dolgot meg nem értem. A keréktől kintebb akkor sem fog érni, nem? Sokunknak van széles kasznija, van ahol kiér teljesen a kerék külső széléig. Napalm, CPeti én és még sorolhatnám. Vagy félreértettem és a hosszát gondolod soknak?
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 6:02 am |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Latya írta: ...vagy mi az a sok felirat a sponzor ? A kasznin látom a Hun. design-t csak a cirilt nem értem Akkoriban az egész országot az Oroszok "szponzorálták". A Zil-en milyen lesz az alap design? Lepukkant-rozsdás-régi vagy új, csilli-villi fényezéses? Ha a lepukkant verzió akkor dobj rá valami szakadt platót, megviselt oldalakkal.
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 6:29 am |
|
|
Leowrc írta: Hi
Kaszni mint fülke hátfal, vagy mint a sárvédők szélessége? Ezt a szélesség dolgot meg nem értem. A keréktől kintebb akkor sem fog érni, nem? Sokunknak van széles kasznija, van ahol kiér teljesen a kerék külső széléig. Napalm, CPeti én és még sorolhatnám. Vagy félreértettem és a hosszát gondolod soknak?
Üdv: Leo Jól érted én sokallom hátul a 21-22 cm szélességet platónak....
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 6:30 am |
|
|
Döncy írta: ...A Zil-en milyen lesz az alap design? Lepukkant-rozsdás-régi vagy új, csilli-villi fényezéses? Ha a lepukkant verzió akkor dobj rá valami szakadt platót, megviselt oldalakkal. Agyalás van nem tudom... 
|
|
 |
|
 |
pety065
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 9:29 pm |
|
|
Mester. Neked aranyba kéne mártani a kezedet. 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 9:37 pm |
|
|
pety065 írta: Mester. Neked aranyba kéne mártani a kezedet.  jó forróba de ne mesterezz... 
|
|
 |
|
 |
pety065
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 9:40 pm |
|
|
oké főnök 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 9:44 pm |
|
|
pety065 írta: oké főnök  na hogy nyald meg...
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. okt. 25, 2013 9:50 pm |
|
|
|
 |