Halipapi
Az ablak feletti és a mocitetős is ha az élrészt nézzük tényleg odaba..zós
Köszönöm a dicséretet.
A pöndörödésre ez adta az ihhletet :
Valójában nem realisztikus mert tényleg ilyen nincs de egy jármű lepukkantsági illusztrációnál ahol nincs sarok vagy él (esetünkben ajtó közepe) ettől ütősebb ötletet nem találtam...
A rozsda effektet sajnos ebben a méretben meg kell tanulni mert a diorámások szinte liszt méretet használnak gondoltam itt meg akkor nyomunk valami sztirol reszeléket és igen sok de a következőn már sztirol por lesz a variáció.
A képen lévő jelenet (sok a rozsda és rossz helyen) meg ahogy én is írtam el lett bas..va

van ilyen és lesz is nálam...
Sárga :
Nos ha benyomod hogy Rust a google képekhez van ám szép szerivel Rozsdaszín a Barna -a bordó a narancsos vagy a sárgás és van még zöld is...
Meglepődtem mikor elkezdtem a témában kerezsgélni. Az adja meg a rozsda színét állítólag hogy maga a vas alapanyag ilyen összetételű és milyen kémiai vegyi behatások érik menet közben azaz korrózió közben így akár még zöld is lehet a normál vas rozsda.
Én a citromos. világos narancs mellett döntöttem nem tudom helyesen e de remélem az összképnél rendben lesz ha nem rányomunk valami fedő-barnásítót vagy vörösítőt...mattlakk előtt ugye.
Csiszolás: Megetettem itt is magam... tükör felületet ennyi csík ráragasztása után 1 nap csiszolás után sem feltétlen és nálam kimaradt egy lényeges egység azaz a szórógitt...(sajnos most anyagi okokból)
de mivel lepukkant zil a végcél így ahogy írtam is pont megfelel a végső azaz a végső design összképébe remélem..
Nos thx még egyszer és reméljük a vége nem lesz nagy csalódás se másnak se nekem.
Szép estéket mindenkinek
Üdv
L