Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 8:08 am |
|
|
scale4x4 írta: Üdv
Kérném a képkezelő.com oldal használatának mellőzését. Ha valaki meg akarja nézni a képet nagyban és rákattint, csak a főoldalt adja be. Használjátok az RCPILOT-ot.
Köszönöm.
Scale4x4 ??
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 8:10 am |
|
|
Napalm írta: Hajrá! Zsolti!!! Addig tessék Latyát masszírozni...  amíg el nem csiszolt mindent finoman, szépen!!  Olyan legyen mint a babapopsi!! Miért van a paltóba írva hogy "szar"?   Egyszerű : a hátsó szélvédő dől a plato oldala meg függőleges kell legyen...én meg egy lapból hajlítás nélkül odaragasztottam hátsószélvédő vonalban...ergo nem függőleges tehát szar így ráírtam el ne felejtsem javítani....  Zsolti csiszolja én ragasztom és festem... Üdv L
|
|
 |
|
 |
scale4x4
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 9:01 am |
|
Sárvédő |
 |
|
Latya írta: scale4x4 írta: Üdv
Használjátok az RCPILOT-ot.
Köszönöm.
Scale4x4 ?? Hello Zsolt hozzászólásában, ahol bemutatja az épülő új autót. Scale4x4
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 9:15 am |
|
Sziklamászó |
 |
|
Latya írta: Élő jegyzet, ez jó  Latya írta: Zsolti csiszolja én ragasztom és festem...
Csapatmunka  Színe mint a képeken?
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 6:28 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
hali! jó választás  végre autó épül..  ez repronak fog minősülni? üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 8:06 pm |
|
|
Nos a beszólogatós vidékieknek üzenem : egy : Apád üdvözlöm ! kettő : csipkebokor vessző három : Repró verseny autótehát ha egy a versenyen indult autó pontos mása...ergo ez egy nem az...csak szép és egy autó de nem egy VERSENY autó repró teccik már érteni ???? beszéljünk a munkáról ismét Üdv L
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 8:36 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
A nem beszólogatós vidéki üzeni, hogy csak így tovább  Eszrevetlel: a hátsó sarkok az igazin elég kerekek, ebbol a "sima" sarok kialakitasbol fogod kialakítani? Vagy picit más lesz? Üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 9:17 pm |
|
|
Jó az észrevétel az oldalak még kapnak egy 1mm fedést amivel erősödünk és megadják a nútokat a sarkok meg be lesznek annyira kerekítve ahogy az eredetin de nem csak a hátsó részen hanem tetővonalakon mindenhol.
|
|
 |
|
 |
zsolt75
|
Elküldve: pén. nov. 22, 2013 9:31 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm Hozzászólások: 436 Tartózkodási hely: Budapest, XV.
|
Hali! Tudsz valamit Latya, már most tetszik Üdv: Zsolt
_________________ Jeep River Rider HB Cyclone TC
|
|
 |
|
 |
zsolt75
|
Elküldve: szomb. nov. 23, 2013 11:24 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm Hozzászólások: 436 Tartózkodási hely: Budapest, XV.
|
Napalm írta: Színe mint a képeken? Igen,valami hasonló lesz.
_________________ Jeep River Rider HB Cyclone TC
|
|
 |
|
 |
|